Springen naar inhoud

Sodium acid pyrofosfaat


  • Log in om te kunnen reageren

#1

MartinJ

    MartinJ


  • 0 - 25 berichten
  • 1 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 21 juni 2011 - 16:07

Hallo, mijn vraag is de volgende. Ik ben werkzaam in de voedselindustrie en daar gebruiken we Sodium Acid PryoFosfaat. Dit om enzymatische verkleuring tegen te gaan. Nu blijkt echter dat als we dit gebruiken dit als neven effect heeft dat het zetmeelproduct bruiner kleurt na het bakken in olie dan bij geen of minder gebruik. Nu is het bruinverkleuren van het zetmeel product natuurlijk. Door de maillard reactie kleuren suikers bruin op. Wat ik echter niet begrijp is waarom het toevoegen van Sodium Acid PyroFosfaat deze verkleuring versterkt. Ik ben dan ook geen chemicus maar wil wel graag antwoord op deze vraag. Kan iemand mij helpen? Alvast bedankt,

Mvg,
Martin
Medicijn tegen egoisme staat op dezelfde lijn als kenins tegen onwetendheid.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures