Springen naar inhoud

microbiologie


  • Log in om te kunnen reageren

#1

muylaertlars

    muylaertlars


  • 0 - 25 berichten
  • 16 berichten
  • Verbannen

Geplaatst op 04 april 2012 - 14:40

een goede vraag ik ben, hier nog maar net nieuwe en zou iemand wat meer
over de microben kunnen hoe dat werkt en waar ze je kunt vinden

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Mako

    Mako


  • >1k berichten
  • 1146 berichten
  • VIP

Geplaatst op 04 april 2012 - 18:01

Wat heb je zelf al gevonden?
Op Wikipedia vind je misschien al wat meer (ook in het Nederlands maar dan wel veel minder).
A word of encouragement during a failure is worth more than an hour of praise after success.
I hear, I know. I see, I remember. I do, I understand -Confucius-

#3

miever

    miever


  • 0 - 25 berichten
  • 1 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 24 januari 2015 - 15:49

Hallo allemaal,

 

kan iemand mij helpen met het antwoord op de volgende vraag??

Melk wordt vaak gethermiseerd voordat het opgeslagen wordt, om later verder verwerkt te worden. Door thermiseren kunnen bacteriesporen geactiveerd worden, is dat gunstig of juist niet??

 

Alvast bedankt!


#4

QuarkSV

    QuarkSV


  • >250 berichten
  • 723 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 24 januari 2015 - 22:53

Wat denk je er zelf over? Bacteriesporen worden geactiveerd......

Help WSF eiwitten vouwen in de VRIJE TIJD van je computer...

Surf & download: folding.stanford.edu. Team nummer: 48658.






0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures