Springen naar inhoud

GPU en CPU clients tegelijk?


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Sjitty

    Sjitty


  • >250 berichten
  • 320 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 18 april 2012 - 21:23

Is het al mogelijk om naast een GPU client mijn quad core nog te benutten met 1 (of meer) CPU clients voor FAH?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

sillyconmarc

    sillyconmarc


  • >250 berichten
  • 318 berichten
  • Lorentziaan

Geplaatst op 19 april 2012 - 19:29

Ja hoor! Ik doe dat op twee PC's met deze Client Control toepassing:
Wil je eindelijk die dure computer aan het werk zetten...
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

#3

Sjitty

    Sjitty


  • >250 berichten
  • 320 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 20 april 2012 - 11:51

Gevonden! Super! Bedankt!

#4

Dinkydau

    Dinkydau


  • >25 berichten
  • 74 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 20 april 2012 - 19:10

Ja hoor! Ik doe dat op twee PC's met deze Client Control toepassing:

Welke? Ik zie niks.
Het begrip God is synoniem aan het begrip realiteit.

#5

Sjitty

    Sjitty


  • >250 berichten
  • 320 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 20 april 2012 - 19:35

Ik zag ook niks maar ik googlede dan gewoon FAH Client control :)

#6

sillyconmarc

    sillyconmarc


  • >250 berichten
  • 318 berichten
  • Lorentziaan

Geplaatst op 23 april 2012 - 16:22

Sorry...

http://folding.stanford.edu/ versie 7 installatie bevat Client COntrol
Wil je eindelijk die dure computer aan het werk zetten...
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures