Springen naar inhoud

snel afkoelen suikeroplossing


  • Log in om te kunnen reageren

#1

yvesvdv

    yvesvdv


  • >25 berichten
  • 76 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 28 april 2012 - 08:32

Als je nu een suikeroplossing heel snel gaat afkoelen krijg je normaal een amorfe stof. Toch blijkt het mogelijk dat het water toch gaar kristalliseren en de suikermoleculen amorf worden. Hoe kan je dit verklaren?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

nielsone

    nielsone


  • 0 - 25 berichten
  • 25 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 28 april 2012 - 09:00

Kijk eens of je hier iets me kan.
http://nl-nl.faceboo...100817083340487

http://nl.wikipedia.org/wiki/Amorf
Deze kun je ook nog eens op kijken.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures