Springen naar inhoud

Authenticatie vereist!


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Exception

    Exception


  • >100 berichten
  • 113 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 08 mei 2012 - 18:21

Ben ik de enige die zo'n popup krijgt?
Authenticatie vereist en iets met scienceforum.eu.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Miels

    Miels


  • >5k berichten
  • 14506 berichten
  • Beheer

Geplaatst op 08 mei 2012 - 21:24

Waar/wanneer krijg je die melding?

Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic


#3

Exception

    Exception


  • >100 berichten
  • 113 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 08 mei 2012 - 21:44

Een momentje dan ga ik een screenshot maken.

Geplaatste afbeelding

Ik ging een (oud) privé berichtje lezen en toen kreeg ik dat.

#4

Jorim

    Jorim


  • >5k berichten
  • 5075 berichten
  • Beheer

Geplaatst op 09 mei 2012 - 07:51

Kan je de broncode (HTML) van die pagina eens kopiëren en hier plakken? Tussen [code=auto:0]-tags s.v.p. :)

#5

FlorianK

    FlorianK


  • >100 berichten
  • 203 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 09 mei 2012 - 10:18

Ik heb hetzelfde.
Dit probleem doet zich alleen voor bij berichten met een emoticon erin. Die emoticons worden na -niet authenticeren- ook niet geladen, maar geven een rood kruis.

Een link naar zo'n soort emoticon is:
http://www.sciencefo...t/icon_razz.gif

Veranderd door FlorianK, 09 mei 2012 - 10:22

dus.

#6

Exception

    Exception


  • >100 berichten
  • 113 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 09 mei 2012 - 14:34

Ik heb hetzelfde.
Dit probleem doet zich alleen voor bij berichten met een emoticon erin. Die emoticons worden na -niet authenticeren- ook niet geladen, maar geven een rood kruis.

Een link naar zo'n soort emoticon is:
http://www.sciencefo...t/icon_razz.gif

Mooi :D
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<html><head>
<title>401 Authorization Required</title>
</head><body>
<h1>Authorization Required</h1>
<p>This server could not verify that you
are authorized to access the document
requested. Either you supplied the wrong
credentials (e.g., bad password), or your
browser doesn't understand how to supply
the credentials required.</p>
<p>Additionally, a 401 Authorization Required
error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.</p>
<hr>
<address>Apache/2 Server at www.scienceforums.eu Port 80</address>
</body></html>


Probleem opgelost.

#7

Ger

    Ger


  • >5k berichten
  • 16444 berichten
  • Technicus

Geplaatst op 09 mei 2012 - 21:10

Als het goed is, is dit nu verholpen. Kan iemand met een dergelijke PB dit even controleren en bevestigen?

Overigens: fouten op de site kunnen beter gemeld worden in onze bugtracker: http://www.wetenscha...dex.php/tracker
"Knowledge speaks, but wisdom listens."
- Jimi Hendrix -

#8

Exception

    Exception


  • >100 berichten
  • 113 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 09 mei 2012 - 22:29

Als het goed is, is dit nu verholpen. Kan iemand met een dergelijke PB dit even controleren en bevestigen?

Dat krijg ik inderdaad niet meer. Goed zo!

Overigens: fouten op de site kunnen beter gemeld worden in onze bugtracker: http://www.wetenscha...dex.php/tracker

Ok.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures