Springen naar inhoud

LaTeX


  • Log in om te kunnen reageren

#1

TeunisTVM

    TeunisTVM


  • >100 berichten
  • 119 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 01 augustus 2012 - 15:33

Ben bezig met het schrijven van een verslag, maar ik ben redelijk nieuw in het schrijven van latex(MikTech).

Ik wil een table maken waar in ik wat overzicht in aanbied.
per rij: |plaatje| itemize| tekst | tekst.

nu is mijn code als volgt:

\\
\begin{tabular}{|m{0.2\textwidth}|p{0.2\textwidth}|p{0.06\textwidth}|p{0.06\textwidth}|p{0.06\textwidth}|p{0.06\textwidth}|p{0.1\textwidth}|}
  \hline
  Model & Specifications & Door & Bottle Cap &Price (\euro) &Mass Kg & Type of Actuation \\
  \hline
  \includegraphics[trim=0mm 0mm 0mm 6mm, clip,width=0.15\textwidth]{Robotiq}
& \begin{enumerate}
  \item DoF: 4
  \item DoA: 1%\ldots
  \item Powergrip: 100N
\item Precisiongrip: 100 N
\item Sensor: -
\end{enumerate}
& 1 & 1 & +/- & 0.89 & under \\
  \hline
% \caption{Markt overview}
\end{tabular}

Hoe zorg ik er nu voor dat het plaatje mooi in het midden van de cel komt te staan?
A person who never made a mistake never tried anything new
Make everything as simple as possible, but not simpler.
Albert Einstein

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Typhoner

    Typhoner


  • >1k berichten
  • 2446 berichten
  • VIP

Geplaatst op 01 augustus 2012 - 15:46

zou je misschien eens kunnen tonen wat er nu uitrolt (heb geen compiler bij de hand)? Ik bedoel dus van opmaak.

Veranderd door Typhoner, 01 augustus 2012 - 15:46

This is weird as hell. I approve.

#3

TeunisTVM

    TeunisTVM


  • >100 berichten
  • 119 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 01 augustus 2012 - 15:48

Natuurlijk kan dat :

Geplaatste afbeelding
A person who never made a mistake never tried anything new
Make everything as simple as possible, but not simpler.
Albert Einstein

#4

Typhoner

    Typhoner


  • >1k berichten
  • 2446 berichten
  • VIP

Geplaatst op 01 augustus 2012 - 15:54

Helpt dit?
This is weird as hell. I approve.

#5

tempelier

    tempelier


  • >1k berichten
  • 1765 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 01 augustus 2012 - 17:33

Zet het plaatje in een minipage.
In de wiskunde zijn er geen Koninklijke wegen Majesteit.

#6

TeunisTVM

    TeunisTVM


  • >100 berichten
  • 119 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 02 augustus 2012 - 08:36

\newcolumntype{V}{>{\centering\arraybackslash} m{.2\linewidth} }


\begin{tabular}{|V|l|l|}
  \hline
  Plaatje & Specification& asd \\
  \hline
  \multirow{5}{*}{\includegraphics[trim=0mm 0mm 0mm 0mm, clip,width=0.15\textwidth]{Robotiq.png}} & 2 &a\\
   &a &a \\
   &a &a \\
   &a &a \\
   &a &a \\
  \hline
\end{tabular}


Dit van te voren gedefinieerd en de afbeelding staat nu goed :)
A person who never made a mistake never tried anything new
Make everything as simple as possible, but not simpler.
Albert Einstein

#7

TeunisTVM

    TeunisTVM


  • >100 berichten
  • 119 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 02 augustus 2012 - 09:07

Aanvullende vraag op de tabel kwestie

Hoe maak je een dikke horizontale streep?
A person who never made a mistake never tried anything new
Make everything as simple as possible, but not simpler.
Albert Einstein

#8

JorisL

    JorisL


  • >250 berichten
  • 555 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 05 augustus 2012 - 16:35

http://tex.stackexch...typically-hline





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures