Springen naar inhoud

Latex: aantal pagina's gelimiteerd?


  • Log in om te kunnen reageren

#1

eivdewal

    eivdewal


  • 0 - 25 berichten
  • 2 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 11 september 2012 - 12:59

Ik ben een cursus wiskunde aan het schrijven in Texniccenter. Deze bestaat uit 20 hoofdstukken. Ik heb voor elk hoofdstuk een nieuwe Tex-file gemaakt die ik dan include in mijn "hoofddocument" en dan alles laat compileren. Alles ziet er goed uit tot het laatste hoofdstuk. Dat staat niet in mijn pdf-file. In dat laatste hoofdstuk staan redelijk wat tabellen. Nu vroeg ik me af of mijn bestand misschien te groot is (ik kom aan 411 pagina's in het totaal). Waarom wordt mijn laatste hoofdstuk niet getoond? Hoe kan ik ervoor zorgen dat dat toch in mijn pdf-file staat?
Alvast bedankt!

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

EvilBro

    EvilBro


  • >5k berichten
  • 6703 berichten
  • VIP

Geplaatst op 11 september 2012 - 13:10

Er worden geen foutmeldingen gegenereerd? Wat gebeurt er als je alleen je laatste hoofdstuk include?

#3

eivdewal

    eivdewal


  • 0 - 25 berichten
  • 2 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 11 september 2012 - 13:19

Wel er zijn nog rariteiten. Laat ik ze even opsommen.
* Als ik Texniccenter gebruik van op een server van de universiteit dan geef hij 91 foutmeldingen als ik alles te samen compileer. Hij toont dat laatste hoofdstuk, maar tabellen en figuren staan door elkaar, sommige toont hij niet, ... Kortom, dan zijn volgens mij de tabellen het grootste probleem. Als ik alleen dat hoofdstuk compileer, dan lukt alles perfect! Dus waarom al die foutmeldingen als ik alle hoofdstukken include en niet als ik het apart doe, geen idee ...

*Als ik Texniccenter van op mijn eigen pc gebruik dan toont hij hoofdstuk 20 totaal niet. Ik krijg geen foutmeldingen of niets. Compileer ik hoofdstuk 20 apart, dan verloopt alles weer perfect.

Het probleem met de versie op mijn pc is minder belangrijk. Kan misschien wel aan de versie liggen. Ik zou gewoon willen weten waarom die tabellen al die foutmeldingen geven als ik alles compileer en niet als ik het apart doe.

#4

EvilBro

    EvilBro


  • >5k berichten
  • 6703 berichten
  • VIP

Geplaatst op 11 september 2012 - 13:36

Ik neem toch aan dat de foutmeldingen aangeven wat er mis is. Verder zou je eens kunnen experimenteren met combinaties van hoofdstukken. Misschien doe je iets in een van de hoofdstukken wat een globaal effect heeft.

#5

tempelier

    tempelier


  • >1k berichten
  • 1765 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 11 september 2012 - 14:09

Bij mijn weten is er beperking in het aantal bladzijden, maar de gebruikte apparatuur stelt wel grenzen.
(ik zelf heb een wiskunde dictaat geschreven van 500 bladzijden met veel plaatjes, was geen probleem)


Fouten negeren, is niet verstandig ik zou ze er maar uit halen waarschijnlijk is je probleem dan ook opgelost.
In de wiskunde zijn er geen Koninklijke wegen Majesteit.

#6

tempelier

    tempelier


  • >1k berichten
  • 1765 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 11 september 2012 - 14:17

Oh ja je hebt toch geen PS-tricks gebruikt, dat bijt met PDF als je geen voorzorgen neemt.
In de wiskunde zijn er geen Koninklijke wegen Majesteit.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures