Springen naar inhoud

casiene


  • Log in om te kunnen reageren

#1

mrdennis

    mrdennis


  • 0 - 25 berichten
  • 1 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 31 mei 2013 - 20:14

Hallo

Wie kan mij vertellen hoe het komt dat bij de sterilisatie van koffiemelk de pH daalt?
ik heb horen vertellen dat door de denaturatie van casiene h+ ionen vrijkomen...
Kan iemand mij vertellen hoe het nu precies zit?

mvg

dennis

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

rwwh

    rwwh


  • >5k berichten
  • 6847 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 31 mei 2013 - 21:38

Hm... ik ken dit verhaal niet. Via google vond ik wel een relevant verhaal over denatureren van caseine, maar niet over verlagen van de pH!

Exposure of most proteins to high temperatures results in irreversible denaturation. Some proteins, like caseins, however, contain little if any secondary structure [...] This lack of secondary structure causes these proteins to be extremely resistant to thermal denaturation.


Zie voor dit en meer verhalen over denatureren: http://class.fst.ohi...tures/Denat.htm





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures