Springen naar inhoud

Latex niet weergegeven


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Math-E-Mad-X

    Math-E-Mad-X


  • >1k berichten
  • 2382 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 10 juni 2013 - 11:00

Ik heb al een tijdje het probleem dat sommige latex codes op dit forum niet worden weergegeven. Het rare is dat ik dit probleem zowel thuis (Ubuntu) als op mijn werk (Mac) heb, en het probleem doet zich zowel in Chrome als in Safari voor.

Het lijkt dus dat het niks met mijn browser instellingen te maken heeft, maar eerder een probleem op het forum. Ik heb echter niemand anders hier iets over zien melden.

Weet iemand wat het probleem is?



Screen Shot 2013-06-10 at 11.48.26 AM.png
while(true){ Thread.sleep(60*1000/180); bang_bassdrum(); }

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Drieske

    Drieske


  • >5k berichten
  • 10217 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 10 juni 2013 - 11:12

Ik gebruik ook Chrome (op Windows 7) en heb geen probleem: ik zie die code gewoon. En heb ook nooit ergens anders jouw probleem gehad...
Zoek je graag naar het meest interessante wetenschapsnieuws? Wij zoeken nog een vrijwilliger voor ons nieuwspostteam.

#3

Ger

    Ger


  • >5k berichten
  • 16444 berichten
  • Technicus

Geplaatst op 10 juni 2013 - 11:14

Als ik dan vanaf hier kijk (Win7 en geprobeerd op zowel Firefox, Chrome als IE10) zie ik de latex ook gewoon zoals het hoort.

Ik weet wel dat er o.a. een stukje javascript voor gebruikt wordt. Heb je dat wellicht op de een of andere manier geblokkeerd?
"Knowledge speaks, but wisdom listens."
- Jimi Hendrix -

#4

Math-E-Mad-X

    Math-E-Mad-X


  • >1k berichten
  • 2382 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 10 juni 2013 - 11:19

Ik weet wel dat er o.a. een stukje javascript voor gebruikt wordt. Heb je dat wellicht op de een of andere manier geblokkeerd?

Niet dat ik weet. Bovendien gebruik Safari echt helemaal nooit, behalve nu dan, om even dit probleem te testen. Is het mogelijk om dat globaal te deactiveren? Dus niet voor één speciale browser maar voor de hele computer?
while(true){ Thread.sleep(60*1000/180); bang_bassdrum(); }

#5

Kravitz

    Kravitz


  • >1k berichten
  • 4042 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 10 juni 2013 - 11:34

Ik gebruik ook Safari op Mac en zie de normale formules.

Bij Safari kan je Javascripts al dan niet in of uitschakelen, kijk eens bij je voorkeuren:

Schermafbeelding 2013-06-10 om 12.32.41.png
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm" - Winston Churchill

#6

Math-E-Mad-X

    Math-E-Mad-X


  • >1k berichten
  • 2382 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 10 juni 2013 - 11:45

Javascript is gewoon ingeschakeld, zowel in Safari als in Chrome....
while(true){ Thread.sleep(60*1000/180); bang_bassdrum(); }

#7

Ger

    Ger


  • >5k berichten
  • 16444 berichten
  • Technicus

Geplaatst op 10 juni 2013 - 12:47

Het was ook maar een wilde gok van die javascript, blijkbaar is dat het dus niet.
Kan het zijn dat je dit plaatje an sich misschien niet geopend krijgt?
http://www.wetenscha...39b5ea0b8e7.png

Hieronder dezelfde in img tags:
Geplaatste afbeelding

Zie je die wel?

Veranderd door Ger, 10 juni 2013 - 12:48

"Knowledge speaks, but wisdom listens."
- Jimi Hendrix -

#8

Math-E-Mad-X

    Math-E-Mad-X


  • >1k berichten
  • 2382 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 10 juni 2013 - 12:51

Kan het zijn dat je dit plaatje an sich misschien niet geopend krijgt?
http://www.wetenscha...39b5ea0b8e7.png

Hieronder dezelfde in img tags:
Geplaatste afbeelding

Zie je die wel?

Nee, het plaatje kan ik inderdaad ook niet zien. Als ik op de link klik krijg ik de melding "GEEN TOEGANG je hebt geen toegang tot de opgegeven locatie"
while(true){ Thread.sleep(60*1000/180); bang_bassdrum(); }

#9

Ger

    Ger


  • >5k berichten
  • 16444 berichten
  • Technicus

Geplaatst op 10 juni 2013 - 13:05

Dan zit het daar wellicht in. Dan is het nog de vraag waarom je dat niet kan openen...Je zegt dat het zowel thuis als op het werk is, dus dan lijkt het me sterk dat het ergens een blacklist zou zijn...

Je kunt eens nakijken of je in je instellingen iets geblokkeerd wordt van WSF en anders even je IP adressen doorgeven aan het beheer hier om te kijken of hier per ongeluk iets geblokkeerd is.
"Knowledge speaks, but wisdom listens."
- Jimi Hendrix -

#10

Math-E-Mad-X

    Math-E-Mad-X


  • >1k berichten
  • 2382 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 10 juni 2013 - 13:15

Je kunt eens nakijken of je in je instellingen iets geblokkeerd wordt van WSF

Wat voor instellingen doel je op hier? Instellingen in mijn browser, of instellingen op dit forum? Als ik mijn instellingen op het forum bekijk zie ik niet zoveel bijzonders, maar ik zou ook eigenlijk niet weten op welke instellingen ik moet letten.

Je zegt dat het zowel thuis als op het werk is, dus dan lijkt het me sterk dat het ergens een blacklist zou zijn...


Ik woon en werk in Spanje, zou dat er iets mee te maken kunnen hebben?
while(true){ Thread.sleep(60*1000/180); bang_bassdrum(); }

#11

Ger

    Ger


  • >5k berichten
  • 16444 berichten
  • Technicus

Geplaatst op 10 juni 2013 - 13:16

Nee, dat zijn dan browser, netwerk of firewall instellingen. Waarschijnlijk een van de laatste twee, maar ik zou je niet kunnen vertellen waar je dan precies moet kijken (netwerken zijn niet echt mijn kop thee).

Je kunt sowieso eens je IP adressen (zie whatsmyip.com) bij de plaatsen waar je ze niet kunt zien doorgeven aan het beheer van WSF, dan kunnen zij ook eens aan de WSF kant van de lijn kijken.
"Knowledge speaks, but wisdom listens."
- Jimi Hendrix -

#12

Math-E-Mad-X

    Math-E-Mad-X


  • >1k berichten
  • 2382 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 10 juni 2013 - 13:21

Je kunt sowieso eens je IP adressen (zie whatsmyip.com) bij de plaatsen waar je ze niet kunt zien doorgeven aan het beheer van WSF, dan kunnen zij ook eens aan de WSF kant van de lijn kijken.


Aan wie precies moet ik die adressen sturen? Miels?
while(true){ Thread.sleep(60*1000/180); bang_bassdrum(); }

#13

Ger

    Ger


  • >5k berichten
  • 16444 berichten
  • Technicus

Geplaatst op 10 juni 2013 - 13:22

Ik zou het contactformulier gebruiken
"Knowledge speaks, but wisdom listens."
- Jimi Hendrix -

#14

Jan van de Velde

    Jan van de Velde


  • >5k berichten
  • 44857 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 10 juni 2013 - 18:53

@Math-E-Mad-X
Ik zag dat contactformulier :) en heb e.e.a. doorgegeven aan de techies.
Die gaan ongetwijfeld hun best doen om te zien wat het probleem zou kunnen zijn.
ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN....
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

#15

Jorim

    Jorim


  • >5k berichten
  • 5075 berichten
  • Beheer

Geplaatst op 10 juni 2013 - 19:08

Nee, het plaatje kan ik inderdaad ook niet zien. Als ik op de link klik krijg ik de melding "GEEN TOEGANG je hebt geen toegang tot de opgegeven locatie"

Vervelend en vaag probleem. De melding die je hierboven beschrijft zegt mij eigenlijk niks. Kan je daar eens een screenshot van plaatsen?





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures