Springen naar inhoud

Probleem Dampkap


  • Log in om te kunnen reageren

#1

The Twins

    The Twins


  • 0 - 25 berichten
  • 11 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 13 augustus 2013 - 17:06

Hallo iedereen,

Ik heb een probleem met mijn dampkap (SMEG KTS75C).

De 4 LED's van mijn dampkap knipperen constant.
Volgens de handleiding moet ik dan de vetfilters en de koolstoffilters schoonmaken.

Maar dit verschijnsel werkt niet met een sensor voor het meten van de vervuiling van de filters, maar met een tijdmechanisme. Dus na 100 werkuren van de dampkap schakelt het knipperen van de 4 LED's in ook al zijn de filters schoon en vervangen.

Na het vervangen kan je het tijdmechanisme resetten met de resetknop.
Dit heb ik gedaan, maar het knipperen blijft aanhouden.

Weet er soms iemand waar het probleem dan kan liggen en hoe ik het kan oplossen?

Alvast bedankt.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

dannypje

    dannypje


  • >250 berichten
  • 595 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 19 augustus 2013 - 11:52

Al s geprobeerd de spanning van de dampkap er even af te halen en terug aan te zetten ?
In the beginning, there was nothing. Then he said:"Light". There was still nothing but you could see it a whole lot better now.

#3

The Twins

    The Twins


  • 0 - 25 berichten
  • 11 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 19 augustus 2013 - 15:12

Bedankt voor je reactie.

Ja, dat heb ik al eens geprobeerd.

Ik heb zonet de bedieningsunit eruit gehaald, wanneer ik de resetknop inhoud hoor ik na een tijdje een klik-geluid (ik denk een relais) maar het resetten lukt nog steeds niet.

Weet er soms iemand wat dan het probleem is?





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures