Springen naar inhoud

Luff Schoorl methode


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Stann

    Stann


  • 0 - 25 berichten
  • 4 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 19 november 2013 - 17:14

Voor mijn pws onderzoeken we verschillende soorten bier en moeten we de gehaltes van verschillende stoffen in het bier bepalen. Een stof daarvan is suiker. Na wat onderzoek op het internet kwam ik uit op de luff schoorl methode. Maar deze staat wat vaagjes uitgelegd en ik snap er vrij weinig van. Iemand die mij even een handje kan helpen? :)

Veranderd door Stann, 19 november 2013 - 17:15


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

rwwh

    rwwh


  • >5k berichten
  • 6847 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 24 november 2013 - 11:55

Wat heb je al wel gevonden, en wat begrijp je daar niet van?





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures