p53 cm-1 antibody

Moderator: ArcherBarry

Reageer
Berichten: 6

p53 cm-1 antibody

Hallo,

Ik ben bezig met mijn onderzoeksgroep en we willen p53 aankleuren. Nu is er een antilichaam tegen p53 aanwezig, dit is een cm-1 antibody. Maar wat betekend cm-1 waar staat dat voor? Ik kan het nergens vinden.

Hopelijk kan iemand hier mij helpen

Groeten Manon

Gebruikersavatar
Berichten: 3.963

Re: p53 cm-1 antibody

Ik heb er ook wat achter gezocht, maar kon niks vinden. Behalve dat het een "polyclonal rabbit immunoglobulin antibody" is, maar dat wist je waarschijnlijk al. Waarvoor de afkorting staat heb ik geen idee. Misschien een kloon nummer ofzo?
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm" - Winston Churchill

Gebruikersavatar
Berichten: 967

Re: p53 cm-1 antibody

Hier (voledige lijst) vond ik een lijst met afkortingen die gebruikt worden bij biomedische wetenschappen, zo ook een twintigtal 'CM' afkortingen. Misschien dat daar iets in te vinden is?!

Op een andere bron vond ik de afkorting 'CM' ook. Deze bron gaf alleen als volledige benaming 'centimorgan'.

Mogelijk heb je iets aan dit onderzoek.

Er viel me iets op:
Antibodies

Rabbit polyclonal anti-p53 antibody (CM1) and sheep polyclonal anti-p53 antibody (SP) were described previously (Midgley et al. 1992); mouse monoclonal anti-p53 (DO-1) and (421) antibodies were described (Stephen et al. 1995). Mouse monoclonal anti-p53 antibody (DO-12) was described previously (Vojtesek et al. 1995). Actin (Ab1) antibody was purchased from Calbiochem.
En dan vooral het eerste stukje. Het komt op mij over alsof CM1 een verkorte benaming is voor 'rabbit polyclonal anti-p53 antibody'.

Een referentie uit het onderzoek gaf deze informatie. Mogelijk ook hulpvol en geeft ook mogelijk indirect een verklaring wat de afkorting inhoudt. Helemaal zeker ben ik niet.
"In biotech moet je soms dingen doen waarvan anderen zeggen dat het onmogelijk is."

Henri A. Termeer (1946-2017)

Reageer