Springen naar inhoud

Practicum Fehlings



  • Log in om te kunnen reageren

#1

DSS40

    DSS40


  • 0 - 25 berichten
  • 12 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 06 april 2014 - 12:24

Hoi,

 

ik heb laatst een practicum moeten doen over het onderwerp voeding en vertering.

Het practicum ging over Fehlinh A+B.

We moesten aan dextro (glucose), bietsuiker en moutsuiker Fehlings toevoegen.

Uit de resulaten bleek dat de kleur van dextro en moutsuiker was veranderd, en bietsuiker was dezelfde kleur was gebleven.

Ik weet dat dextro uit glucose bestaat, en moutsuiker ook. Maar bietsuiker bestaat uit fructose-glucose.

Fehling reageert met glucose.

Maar waarom veranderd bietsuiker dan niet van kleur?

Veranderd door DSS40, 06 april 2014 - 12:25


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.





Also tagged with one or more of these keywords: biologie

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures