Hoi,
ik heb laatst een practicum moeten doen over het onderwerp voeding en vertering.
Het practicum ging over Fehlinh A+B.
We moesten aan dextro (glucose), bietsuiker en moutsuiker Fehlings toevoegen.
Uit de resulaten bleek dat de kleur van dextro en moutsuiker was veranderd, en bietsuiker was dezelfde kleur was gebleven.
Ik weet dat dextro uit glucose bestaat, en moutsuiker ook. Maar bietsuiker bestaat uit fructose-glucose.
Fehling reageert met glucose.
Maar waarom veranderd bietsuiker dan niet van kleur?
Laatste berichten
- 16:33 hoektoename 14
- 15:47 Sommatie reeks 3
- 15:02 Aardlek-schakelaar 31
- 09:47 positie 3
- 08:50 geen minkowski-ruimte toch? Doe ik dit nou fout? 33
- 03 mei draadloze koptelefoon 2
- 03 mei Bruine vlekken op treinaanwijzerbord 18
- 03 mei toevallige ontmoeting 7
- 03 mei Straatklok loopt 5 minuten voor 18
- 03 mei Berekening (stuur)motor
- 03 mei Voynich manuscript ontcijferd? 2
- 02 mei Electric(al) 2
- 02 mei prijselasticiteit elektra 3
- 02 mei Gezocht: de/een naam voor een getallenrij met een cauchyrij als partieelsommenrij 1
- 02 mei Muon 2
- 01 mei veldsterkte 6
- 01 mei Schroefdraad berekening 9
- 30 apr kwikkolom 7
- 29 apr Twee neutronen 7
- 29 apr Engels 2
Nieuwsberichten
- 04 mar Een nieuw soort magnetisme: altermagnetisme
- 31 okt AI kan via stem diabetes vaststellen 11
- 21 okt Einstein krijgt wéér gelijk 45
- 07 feb witter dan wit 20
- 19 jun irrigatie en de aardas