Springen naar inhoud

Molecuulformule Karamel


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Nick Verkroost

    Nick Verkroost


  • 0 - 25 berichten
  • 1 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 02 juni 2014 - 15:25

Hallo,

 

voor de standaard po thermolyse van suiker ben ik opzoek naar de molecuulformule van karamel?

Wie kan mij helpen?

Alvast bedankt! 

 

Gr. Nick


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

klazon

    klazon


  • >5k berichten
  • 6607 berichten
  • Pluimdrager

Geplaatst op 02 juni 2014 - 15:48

Google kan je helpen. Maar schrijf dan wel caramel met een c, dan heb je meer kans.


#3

Typhoner

    Typhoner


  • >1k berichten
  • 2446 berichten
  • VIP

Geplaatst op 02 juni 2014 - 15:52

Karamel is een complex mengsel van verschillende stoffen. Karamelisatie (Engels: Caramelization) is ook process dat nog niet 100 % begrepen is. Dat maakt het natuurlijk voor jou heel interessant om eens opzoekingen over te doen, ;) wat voor soorten stoffen er allemaal worden gevormd, en hoe die elk smaak, geur en kleur beïnvloeden. Een interessant proces waar je eens naar kan zoeken (naast karamelisatie in het Engels) is de "Maillard-reactie".

This is weird as hell. I approve.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures