Springen naar inhoud

karamelisatie



  • Log in om te kunnen reageren

#1

natasja1993

    natasja1993


  • 0 - 25 berichten
  • 4 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 20 juni 2014 - 10:49

Hallo,

 

Waarom zorgt karamelisatie voor bruinkleuring? Wat verandert er tijdens verhitting aan het suiker dat het bruin wordt?

 

Vriendelijke groeten, Natasja


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Wdeb

    Wdeb


  • >1k berichten
  • 1065 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 21 juni 2014 - 12:25

Hoi Natasja,

 

Om welk niveau antwoord gaat het hier? Want dit kan zeer ingewikkeld worden.

 

Als je een stof verhit zonder aanwezigheid van andere stoffen, dan kan er iets gebeuren met een stof. Hij kan smelten, maar er kan nog iets...

 

Wdeb

Is liefde Chemie? ...In elk geval is Chemie wel bijna liefde.






Also tagged with one or more of these keywords: scheikunde

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures