[enquête] Assessment van Volwassen Hechting

Moderator: Rhiannon

Reageer
Berichten: 2

[enquête] Assessment van Volwassen Hechting

Via dit bericht wil ik jullie graag uitnodigen voor deelname aan de volgende enquête:

<b>Titel:</b> Assessment van Volwassen Hechting
<b>Aanleiding van de enquête:</b> Masterscriptie
<b>Doelgroep:</b> Nederlandstalige volwassenen (18+)
<b>Verwachte tijdsduur voor invullen:</b> 20 minuten
<b>Sluitingsdatum voor deze enquête:</b> 30-10-2014
<b>Wanneer worden de resultaten verwacht:</b> 30-10-2014
Volg hier de link naar de enquête

<b>Toelichting</b>

In het kader van een Masterthesis Klinische Psychologie (M.Sc.) doe ik onderzoek naar assessment van hechting bij volwassenen. Het doel van het onderzoek is de ontwikkeling van een hechtingsvragenlijst voor volwassenen die toepasbaar is binnen de psychologiepraktijk.
Volwassen hechting heeft te maken met de wijze waarop gehechtheidsrelaties tussen een kind en belangrijke anderen zoals de moederfiguur, doorwerken in ons volwassen interpersoonlijke relaties. Deze relaties kunnen diepgaand, oppervlakkig, respectvol of juist benauwend zijn. In dit onderzoek wordt u gevraagd om even stil te staan bij uw huidige gevoelens over hechte relaties met partners, ouders, kinderen, of andere belangrijke personen uit heden of verleden met wie u een nauwe band heeft (gehad).  Deelname is volstrekt anoniem.

Als u deel wilt nemen aan dit onderzoek kunt u de link aanklikken voor het invullen van de vragenlijst, en zo kans maken op een cadeaubon van €20 of €10. Deze worden na de sluitingsdatum van de enquête verloot.

Reageer