Springen naar inhoud

Gisting brood



  • Log in om te kunnen reageren

#1

martina3110

    martina3110


  • 0 - 25 berichten
  • 4 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 19 oktober 2014 - 16:03

Hallo allemaal, 

 

Voor mijn pws doe ik onderzoek naar het zoutgehalte in brood etc. Nu lees ik op een aantal sites dat zout een negatieve invloed op gisting van brood heeft. Ik lees echter nergens waarom dit zo is. Weet iemand van jullie dat?

 

Alvast bedankt ;)


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

rwwh

    rwwh


  • >5k berichten
  • 6847 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 19 oktober 2014 - 20:44

Als ik in Google zoek op gist en zout dan vind ik toch wel iets hoor, zoals http://www.goeievraa...en-kapot.420453






Also tagged with one or more of these keywords: scheikunde

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures