Onderzoek naar geluk - motivatie om na te denken over levensdoelen

Moderator: Rhiannon

Gesloten
Berichten: 1

Onderzoek naar geluk - motivatie om na te denken over levensdoelen

Geachte heer/mevrouw,

‘Nederland scoort hoog op de wereldwijde geluksladder..’ (Nu.nl, 2014). Een artikel gepubliceerd op de populaire nieuwssite Nu.nl , suggereert dat Nederlanders gelukkige mensen zijn. Maar is dit ook zo?

In het kader van een onderzoeksopdracht doen wij, onderzoek  naar de mate waarin Nederlanders met een leeftijd tussen de 30 en 60 jaar geluk ervaren. De vragen gaan o.a. over wat voor u geluk betekent en de mate van geluk die u ervaart op verschillende levensdomeinen. Een voorbeeld hiervan is de vraag in welke mate u gelukkig bent met betrekking tot uw werk.  

Om dit onderzoek tot een succes te kunnen brengen, hebben wij uw medewerking nodig. Daarom zouden wij het heel fijn vinden als u de tijd en moeite wil nemen om de vragenlijst in te vullen. Dit zal ongeveer 45 minuten in beslag nemen. De vragenlijst bestaat uit zowel open als gesloten vragen. Wij nodigen u uit de vragenlijst zo spoedig mogelijk in te vullen. De vragenlijst is beschikbaar tot uiterlijk 5 december 2014.

U kunt de vragenlijst anoniem invullen door op de link te knippen en plakken:
**modknip**

Gebruikersavatar
Moderator
Berichten: 51.269

Re: Onderzoek naar geluk - motivatie om na te denken over levensdoelen

Opmerking moderator

Als je een enquête op Wetenschapsforum wil plaatsen, vragen we je hiervoor een verzoek in te dienen. Hoe een en ander in zijn werk gaat lees je via deze link. Dit topic wordt daarom gesloten.
ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN...
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

Gesloten