Leidinggevenden gezocht! Afstudeeronderzoek master HRM

Moderator: Rhiannon

Gesloten
Berichten: 1

Leidinggevenden gezocht! Afstudeeronderzoek master HRM

!!HULP GEZOCHT!!
 
Mijn naam is Karen van der Meulen. Op dit moment ben ik bezig met mijn masterthese-onderzoek van mijn master HRM aan de Rijksuniversiteit Groningen, en probeer ik daar deelnemers voor te vinden. Hiervoor zoek ik leidinggevenden die mee willen werken. Dit kan alleen als de teamleden aan wie u leidinggeeft ook mee willen werken (hoeft niet allemaal natuurlijk, maar maximaal 10). Dit onderzoek betreft een online vragenlijst voor zowel de werknemer als leidinggevende, beide duren maximaal 10 minuten!

 
Het doel van dit onderzoek is een beter beeld te krijgen van de relatie tussen werkgedrag, werktevredenheid en de band tussen de werknemer en werkgever/leidinggevende. Voor mijn onderzoek heb ik een korte online vragenlijst voor zowel leidinggevenden als werknemers, waarvan de resultaten aan elkaar gekoppeld worden voor één resultaat. Het invullen van de vragenlijst duurt in totaal 10 minuten (zowel de leidinggevende als werknemers). De gegevens worden anoniem gerapporteerd en zijn alleen voor de onderzoeker(s) beschikbaar.
 
Als u en uw team mee zouden willen werken, of als u uw leidinggevende wil vragen om mee te doen, zou ik graag een e-mail ontvangen met alle e-mailadressen van de teamleden die mee willen doen, zodat ik ze de vragenlijst persoonlijk kan toesturen. Als er meer dan 10 deelnemers zijn, selecteer ik willekeurig 10 werknemers voor het onderzoek.
 
Mijn e-mailadres is <modknip>
 
Alvast hartelijk dank!

Gebruikersavatar
Berichten: 5.609

Re: Leidinggevenden gezocht! Afstudeeronderzoek master HRM

Opmerking moderator

Als je een enquête op Wetenschapsforum wil plaatsen, vragen we je hiervoor een verzoek in te dienen. Hoe een en ander in zijn werk gaat lees je via deze link. Dit topic wordt daarom gesloten.
What it all comes down to, is that I haven't got it all figured out just yet

And I've got one hand in my pocket and the other one is giving the peace sign

-Alanis Morisette-

Gesloten