foutje en vraag

Moderator: Rhiannon

Gesloten
Berichten: 203

foutje en vraag

Hoi,
 
Foutje: als ik de site wil openen via google zie ik staan natuurkundi<b>n</b>gen ipv natuurkundigen. Ik zie het ook pas na een jaar ofzo.
 
Vraagje (waarvan ik niet weet of die gepast is): Ik zoek iemand die over een natuurkundig idee wil praten (ontkrachten of bevestigen dat het zou kunnen an dan eventueel samen de proef doen). Ik wil het idee niet via het forum delen omdat als het werkt ik er misschien mijn boterhammetjes mee wil gaan verdienen. Wie heeft interesse?
 
mvg
 
Tom

Gebruikersavatar
Berichten: 8.557

Re: foutje en vraag

Veel plezier daarmee. Als je dusdanig bang bent dat je het idee hier niet wil delen, dan zie ik ook niet dat iemand je hiermee kan willen helpen. Of je er nu met 1 persoon over praat of met een grotere groep, de kans dat je idee gestolen wordt bestaat nog steeds...
"Meep meep meep." Beaker

Berichten: 656

Re: foutje en vraag

Zou sowieso een algemene beschrijving van het idee geven, dan weet men nog niet hoe je het gaat doen want daar gaat het bij een idee meestal om. 

Gebruikersavatar
Berichten: 7.463

Re: foutje en vraag

Als dat lukt werk je het idee het beste zelf zover uit dat er een patent op aangevraagd kan worden, en dan houd je alles dus in eigen hand.
 
Lukt bovenstaande niet dan roep je de hulp in van anderen, en maakt daarmee (bijvoorbeeld hier in Theorieontwikkeling) openbaar hoever je zelf al gekomen bent. Doe je dat laatste niet dan kunnen anderen je ook niet goed helpen. Dan kun je nog steeds door verwijzing naar deze website bewijzen dat je de initiator van dit hele gebeuren bent, maar meer ook niet.
 
Voor een tussenvorm zullen heel weinig mensen hier warm lopen.

Berichten: 203

Re: foutje en vraag

Het betreft een onderwerp binnen de optica.
Ik wil dit graag samen met iemand doen die een ingang heeft richting een laboratorium om metingen uit te voeren en een proefopstelling te bouwen. 

Gebruikersavatar
Berichten: 8.557

Re: foutje en vraag

Nogmaals, veel succes daarmee. Als je je idee op het forum niet uit wil/kan leggen dan kan ik me niet voorstellen dat mensen hier zin in hebben. Daar komt nog bij dat je niet zomaar een onderzoek kan gaan doen in een professioneel labo. Aan alles zit een prijs, er zijn genoeg laboratoria die contract onderzoek kunnen doen.
"Meep meep meep." Beaker

Gebruikersavatar
Moderator
Berichten: 5.238

Re: foutje en vraag

Opmerking moderator

en met deze laatste opmerking is voldoende gezegd. Gezien de TS niet met details wil komen waardoor het niet in theorieontwikkeling wil komen is er geen andere optie dan dit topic te sluiten.
 
Indien de TS een vacature uit wil schrijven voor een onderzoeker dan kan deze contact opnemen met ons beheer a Miels of Jorim.
Niet geschoten is altijd mis, en te snel schieten vaak ook.
 
Ik ben intelligent want ik weet dat ik niks weet. Socrates

Gesloten