Springen naar inhoud

fase 1,2,3 N


  • Log in om te kunnen reageren

#16

Olof Bosma

    Olof Bosma


  • >250 berichten
  • 532 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 18 februari 2017 - 01:22

Dat bedoelt Klazon niet.

Het gaat om de nul die je daar aan aarde legt. Dan loopt er door nul een stroom die niet door fase terug komt. Daar test een aardlekschakelaar op. Dat werkt dus alvast goed.

Veranderd door Olof Bosma, 18 februari 2017 - 01:23

dat wel natuurlijk


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#17

CoenCo

    CoenCo


  • >100 berichten
  • 139 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 18 februari 2017 - 18:06

Dat is een 4 polige schakelaar en géén kracht-automaat.
Voor dit soort installaties is het misschien toch verstandiger om professionele hulp in te schakelen.

Met genoeg trial en error lukt het je vast wel om iets te bouwen waardoor het lijkt te werken. Maar is het dan veilig?

#18

arjen555

    arjen555


  • 0 - 25 berichten
  • 15 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 18 februari 2017 - 18:07

Wat kan je met de 4 polige schakelaar?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

#19

klazon

    klazon


  • >5k berichten
  • 6681 berichten
  • Pluimdrager

Geplaatst op 18 februari 2017 - 19:57

Een 4-polige schakelaar kan je als hoofdschakelaar gebruiken. Maar je hebt al een hoofdschakelaar. En 2 stuks achter elkaar is weinig zinvol.

Maar ik begin intussen ook te denken dat je beter een professional er bij kan halen, want je snapt niet veel van wat je aan het doen bent.


#20

arjen555

    arjen555


  • 0 - 25 berichten
  • 15 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 18 februari 2017 - 21:17

Professional erbij halen lijkt me niet nodig. Toch bedankt voor support. Wil de krachtgroep gaan gebruiken voor in de garage 380V




Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

#21

klazon

    klazon


  • >5k berichten
  • 6681 berichten
  • Pluimdrager

Geplaatst op 18 februari 2017 - 21:24

Dan zal je voor die krachtgroep toch nog een 4-polige automaat moeten aanschaffen.


#22

arjen555

    arjen555


  • 0 - 25 berichten
  • 15 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 18 februari 2017 - 21:41

Wil je dat eens uit tekenen voor mij


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

#23

klazon

    klazon


  • >5k berichten
  • 6681 berichten
  • Pluimdrager

Geplaatst op 18 februari 2017 - 22:11

Kan je vinden door even te googelen op 4 polige automaat aansluiten. Zo'n ding heeft 4 klemmen aan de onderkant waar je met de 3 fasen en de nul binnenkomt, en aan de bovenkant 4 klemmen waar je de kabel naar de garage aansluit. Meestal zit de nul rechts, maar afhankelijk van het fabrikaat kan dat ook links zijn.

Maar ik blijf me afvragen waar je mee bezig bent als je zulke basic vragen moet stellen.






0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures