Springen naar inhoud

[Biologie] Melkzuurbacterien


  • Log in om te kunnen reageren

#1

sjuhmeen

    sjuhmeen


  • 0 - 25 berichten
  • 6 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 10 maart 2006 - 08:40

Hallo mensen,

Voor een scriptie moet ik het een en ander weten over de productie van onder andere kaas. Veel termen die ik daarin tegen kom zijn:
starter melkzuurbacterien (SLAB)
niet-starter melzuurbacterien (NSLAB)

ik heb veel researche gedaan, maar kan niet vinden welke bacterien dit nou precies zijn. Kunt u mij helpen??

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Dino

    Dino


  • >250 berichten
  • 740 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 10 maart 2006 - 10:17

http://www.dairyscie...se-starters.htm
http://www.pubmedcen...cgi?artid=92830
"My foot is fine, the chair died, but I don't think it suffered."





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures