Bedrog

Moderator: Rhiannon

Reageer

Bedrog

Men vond dioxine in het varkensvoer ! De politiekers van de oppositie die sprongen er dadelijk op om de hele kwestie in hun voordeel te doen uitdraaien.Stemmenverlies voor de tegenpartij en winst voor hen.Daarbij werd de bevolking door middel van de media in een soort paniekstemming gebracht.Beenhouwerijen sloten voor een week hun deuren.Iedereen at vis en de prijs van de vis kende onwaarschijnlijke hoogten.Hoe erg was het nu echt ?Er was genoeg dioxine om ieder varken in het land één picogram te doen slikken.Om die ene picogram in je lichaam te krijgen moest je dus een héél varken opeten,dus ook vel en beenderen.Men vergat ook te zeggen dat er dagelijks meer dioxine wordt aangemaakt in de keuken.En zo zijn er meer zaken die door de politiek of door puur winstbejag uitgebuit worden.Sommige mensen kun je steeds bedriegen.

Gebruikersavatar
Berichten: 364

Re: Bedrog

Er was genoeg dioxine om ieder varken in het land één picogram te doen slikken.
Humbug. Als je alle dioxine om ieder varken in het land één picogram te doen slikken in één varken propt en je maakt daar een gehaktbal van heb je een groot probleem. In dit soort zaken is het een groot probleem de verspreiding en de hoeveelheid snel vast te stellen vandaar dat er soms extreme maatregels getroffen worden. Er staat een doos op het perron. Moet je het station ontruimen? Beter 1000x voor een lege doos het station ontruimt dan één keer een echte bom op een vol perron.

Dat half Nederland vis gaat eten komt meer door onwetendheid dan door de overheid, een ieder die naast het SBS6-journaal ook nog even de krant pakt snapt dat je niet meteen dood zal neervallen van je speklapje.
If the Creator had said, "Let there be light" in Ankh-Morpork, he'd have gotten no further because of all the people saying "What colour?"

Gebruikersavatar
Berichten: 802

Re: Bedrog

..Als je alle dioxine om ieder varken in het land één picogram te doen slikken in één varken propt en je maakt daar een gehaktbal van heb je een groot probleem...
Dat wordt dan wel een megagehaktbal zeg.

Gebruikersavatar
Berichten: 364

Re: Bedrog

Invictus schreef:..Als je alle dioxine om ieder varken in het land één picogram te doen slikken in één varken propt en je maakt daar een gehaktbal van heb je een groot probleem...
Dat wordt dan wel een megagehaktbal zeg.
Hmnmz :roll:

Je kunt ook één gewone bal maken van één varken, hou je alleen een beetje varken over. Ik vraag me af of ze hier meer dan één varken voor gebruikt hebben.
If the Creator had said, "Let there be light" in Ankh-Morpork, he'd have gotten no further because of all the people saying "What colour?"

Reageer