Bederf d.m.v. micro-organismen
Moderator: ArcherBarry
Forumregels
(Middelbare) school-achtige vragen naar het forum "Huiswerk en Practica" a.u.b.
Zie eerst de Huiswerkbijsluiter
(Middelbare) school-achtige vragen naar het forum "Huiswerk en Practica" a.u.b.
Zie eerst de Huiswerkbijsluiter
-
- Berichten: 52
Bederf d.m.v. micro-organismen
Hallo,
Ik heb onderzoek moeten doen naar welke micro-organismen producten zoals kaas, yoghurt en bier kunnen bederven. Voor dit onder zoek had ik helaas een onvoldoende..
Nu weet ik niet waar ik precies moet zoeken want overal staat wel dat temperatuur en zo invloed hebben op de groei van micro-organismen maar wat is dus zoek is welke micro-organismen bederf veroorzaken..
Kan iemand mij verder helpen?
Dankje!
Ik heb onderzoek moeten doen naar welke micro-organismen producten zoals kaas, yoghurt en bier kunnen bederven. Voor dit onder zoek had ik helaas een onvoldoende..
Nu weet ik niet waar ik precies moet zoeken want overal staat wel dat temperatuur en zo invloed hebben op de groei van micro-organismen maar wat is dus zoek is welke micro-organismen bederf veroorzaken..
Kan iemand mij verder helpen?
Dankje!
- Berichten: 1.259
Re: Bederf d.m.v. micro-organismen
Je vraag is niet erg duidelijk maar ik geloof dat je wilt weten wat de bederfflora van een aantal producten is, van kaas en yohurt is zijn het schimmels want door de hoge zout concentratie (kaas) of hoog zuurgehalte (yoghurt) krijgen bacterien geen kans, Bij bier is het ook schimmel maar ook gisten krijgen soms een kans.
Als je je vraag wat specifieker stelt en als je kan uitleggen waarom je die opdracht niet gehaald hebt dan kunnen we je misschien verder helpen
Als je je vraag wat specifieker stelt en als je kan uitleggen waarom je die opdracht niet gehaald hebt dan kunnen we je misschien verder helpen
Filosofie is een spel, de wetenschap is de scheidsrechter.