Springen naar inhoud

Bederf d.m.v. micro-organismen


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Plumbum

    Plumbum


  • >25 berichten
  • 52 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 01 april 2006 - 14:59

Hallo,

Ik heb onderzoek moeten doen naar welke micro-organismen producten zoals kaas, yoghurt en bier kunnen bederven. Voor dit onder zoek had ik helaas een onvoldoende..

Nu weet ik niet waar ik precies moet zoeken want overal staat wel dat temperatuur en zo invloed hebben op de groei van micro-organismen maar wat is dus zoek is welke micro-organismen bederf veroorzaken..

Kan iemand mij verder helpen?

Dankje!

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

The Don

    The Don


  • >1k berichten
  • 1259 berichten
  • VIP

Geplaatst op 04 april 2006 - 10:24

Je vraag is niet erg duidelijk maar ik geloof dat je wilt weten wat de bederfflora van een aantal producten is, van kaas en yohurt is zijn het schimmels want door de hoge zout concentratie (kaas) of hoog zuurgehalte (yoghurt) krijgen bacterien geen kans, Bij bier is het ook schimmel maar ook gisten krijgen soms een kans.
Als je je vraag wat specifieker stelt en als je kan uitleggen waarom je die opdracht niet gehaald hebt dan kunnen we je misschien verder helpen
Filosofie is een spel, de wetenschap is de scheidsrechter.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures