Springen naar inhoud

aardappelzetmeel


  • Log in om te kunnen reageren

#1


  • Gast

Geplaatst op 04 augustus 2003 - 14:59

Wij maken bodems voor pizza's en gebruiken daar aardappelzetmeel voor.
Volgens berichten zou dit het vocht dat zich in de bodem zit vasthouden en zal de bodem niet uitdrogen. Nu blijkt dat de bodem wel degelijk uitdroogd hoe is dit te verklaren ????

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Bro

    Bro


  • >1k berichten
  • 1072 berichten
  • VIP

Geplaatst op 15 augustus 2003 - 19:59

Tuurlijk zal het in de oven wat uitdrogen. Maar ik denk dat als je aardappelzetmeel gebruikt de bodem niet kurkdroog wordt zoals normale bloem.

#3

Wouter_Masselink

    Wouter_Masselink


  • >5k berichten
  • 8252 berichten
  • VIP

Geplaatst op 13 oktober 2003 - 09:28

zorg ervoor dat je als de pizza in de oven staat je deze regelmatig nat maakt. (duh)
"Meep meep meep." Beaker

#4


  • Gast

Geplaatst op 05 april 2004 - 22:04

aardappelzetmeel gaat water binden wanneer het verstijselt(boven 60-65 Celsius), echter wanneer je het dan verwarmt zal het het water weer ''loslaten'' Met alleen zetmeel(ongemodificeerd) maak je geen ''matrix'' die het water zal vasthouden. Daar zijn andere produkten voor beschikbaar. Ik dacht dat probleem altijd een zachte natte bodem was?





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures