Springen naar inhoud

bereiding vlees:Amerikanen hier ziek gebrek resistentie


  • Log in om te kunnen reageren

#1

evilbu

    evilbu


  • >250 berichten
  • 792 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 27 april 2006 - 19:10

Hallo,

ik heb onlangs gehoord, en wou weten of het waar was, dat als mensen uit de VS of Canada hier komen, meestal de eerste dagen ziek worden als ze hier vlees eten. Zij zouden hun eten, zoals een biefstuk, veel steviger doorbakken, waardoor er veel minder bacteriŽn in zitten. Doordat wij dat niet doen hebben wij een hogere resistentie.
Zodoende wordt een Amerikaan die hier een biefstukje komt eten vaak ziek.

Klopt dit? Indien ja, wat valt eraan te doen?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

DeeDee

    DeeDee


  • 0 - 25 berichten
  • 12 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 28 april 2006 - 13:24

zou het niet meer zijn door andere bacterien, evenals wij in turkije oid ziek kunnen worden, wat onterecht afgeschoven wordt op de bereiding (in olie)?

En wat we eraan kunnen doen, voor die amerikaantjes het vlees toch langer doorbakken? Ik eet eigenlijk alle vlees ook well-done..





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures