Springen naar inhoud

zetmeel


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Sengbers

    Sengbers


  • 0 - 25 berichten
  • 1 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 16 mei 2006 - 20:14

Hey mensen,
ik heb een vraag betreft zetmeel. Wanneer ik een vloeistof bindt met patentbloem en margarine. En daar voeg ik het ingrediŽnt azijn aan toe, wat gebeurt er met de viscositeit en de consistentie van de vloeistof. En waarom?
Het zelfde met toevoeging van zout.
Wie kan mij helpen?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Mrtn

    Mrtn


  • >1k berichten
  • 4220 berichten
  • VIP

Geplaatst op 17 mei 2006 - 20:35

Ik denk dat het behoorlijk afhangt van je vloeistof. Als je bijvoorbeeld veel eiwtiien in je mengsel hebt, zal een deel hiervan denatureren en dus.. misschien klonten? Ook emulgatoren zullen onder invloed van de lage pH waarschijnlijk hun functie verliezen.
Wat de exacte werking van het gehele proces is wat je beschrijft, durf ik niet te zeggen.
Of course, the theory of relativity only works if you're going west.
-Calvin-





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures