zetmeel
Moderator: ArcherBarry
Forumregels
(Middelbare) school-achtige vragen naar het forum "Huiswerk en Practica" a.u.b.
Zie eerst de Huiswerkbijsluiter
(Middelbare) school-achtige vragen naar het forum "Huiswerk en Practica" a.u.b.
Zie eerst de Huiswerkbijsluiter
-
- Berichten: 1
zetmeel
Hey mensen,
ik heb een vraag betreft zetmeel. Wanneer ik een vloeistof bindt met patentbloem en margarine. En daar voeg ik het ingrediënt azijn aan toe, wat gebeurt er met de viscositeit en de consistentie van de vloeistof. En waarom?
Het zelfde met toevoeging van zout.
Wie kan mij helpen?
ik heb een vraag betreft zetmeel. Wanneer ik een vloeistof bindt met patentbloem en margarine. En daar voeg ik het ingrediënt azijn aan toe, wat gebeurt er met de viscositeit en de consistentie van de vloeistof. En waarom?
Het zelfde met toevoeging van zout.
Wie kan mij helpen?
- Berichten: 4.220
Re: zetmeel
Ik denk dat het behoorlijk afhangt van je vloeistof. Als je bijvoorbeeld veel eiwtiien in je mengsel hebt, zal een deel hiervan denatureren en dus.. misschien klonten? Ook emulgatoren zullen onder invloed van de lage pH waarschijnlijk hun functie verliezen.
Wat de exacte werking van het gehele proces is wat je beschrijft, durf ik niet te zeggen.
Wat de exacte werking van het gehele proces is wat je beschrijft, durf ik niet te zeggen.
Of course, the theory of relativity only works if you're going west.
-Calvin-
-Calvin-