Springen naar inhoud

WAP Hi K800i


  • Log in om te kunnen reageren

#1

BioHazardNL

    BioHazardNL


  • >25 berichten
  • 41 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 21 september 2006 - 22:28

Ik heb een vraagje
Ik heb nogal problemen mt het wap knopje op mijn nieuwe telefoon.
Hoe kan ik die uitschakelen weet iemand dat?
Kan ik ook gewoon het Proxy-adres of poortnummer veranderen of krijg ik dan nog steeds verbinding?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

kombelpeter

    kombelpeter


  • >250 berichten
  • 754 berichten
  • VIP

Geplaatst op 22 september 2006 - 16:36

Als je een onzin proxy-adres intypt denk ik dat je geen verbinding krijgt. Maar heb je moeite met het knopje zelf of de functie die er aan vast zit?
Pim Fortuyn: Nederland is dood
Nederland: Pim Fortuyn is dood
I ♥ Apache!

#3

BioHazardNL

    BioHazardNL


  • >25 berichten
  • 41 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 22 september 2006 - 16:38

ik heb moeite met de functie.
Maar i heb nog nergens kunnen vinden waar ik de functie van dat knopje kan veranderen.
Weet jij het of denk je dat het kan?
Het is zo'n knopje dat functie-gebonden is dus je kunt het volgens mij niet veranderen, of wel?

#4

kombelpeter

    kombelpeter


  • >250 berichten
  • 754 berichten
  • VIP

Geplaatst op 23 september 2006 - 18:52

Als er iets op staat van "WAP" (op het knopje dan) denk ik dat je dat niet kan veranderen.
Pim Fortuyn: Nederland is dood
Nederland: Pim Fortuyn is dood
I ♥ Apache!

#5

BioHazardNL

    BioHazardNL


  • >25 berichten
  • 41 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 25 september 2006 - 08:43

Laat maar zitten het is me al gelukt

#6

Lala

    Lala


  • >1k berichten
  • 3149 berichten
  • VIP

Geplaatst op 25 september 2006 - 08:45

Laat maar zitten het is me al gelukt

Dan zijn we natuurlijk ook wel nieuwsgierig naar hoe je dat gelukt is :)
Appareo decet nihil munditia?

#7

BioHazardNL

    BioHazardNL


  • >25 berichten
  • 41 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 25 september 2006 - 15:00

nou je gaat baar streamingsinstellingen, dan daar op verbinden via: selecteren.
Daar maak je een nieuwe account aan en selexteer je GSM-DATA.
Proxy gebruiken:
Ja
Proxy-adres:
5
Poort nummer:
5

Dan naar DataCommunicatie weer in het menu van instellingen en maak dan een nieuwe Data-Account aan. Gewoon wat invullen.
En hetzelfde weer in het hoofdmenu van instellingen bij internet instellingen. Hier bij internetprofielen en java instellingen ook weer gewoon een accoutn aanmaken.
Als het goed is moet die hierna naar 5 proberen te bellen.

Je moet echt alles veranderen en als je dan toch op een site komt moet het toeval zijn.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures