Springen naar inhoud

kleurenfunctie defect??


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Jan van de Velde

    Jan van de Velde


  • >5k berichten
  • 44892 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 24 december 2006 - 15:12

Het lukt me al sinds in ieder geval gisteren niet meer om een stukje tekst aan te slepen, en dat dan via de kleurtjesknop boven het conceptberichtvenster een kleurtje te geven. Ik kan nog wel handmatig die kleurencode intypen, dan werkt het wel.

oh ja, voordat je nodeloos mijn computer verdenkt:

size, vet. italics en underline gaan nog prima :)
ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN....
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

PdeJongh

    PdeJongh


  • >1k berichten
  • 2005 berichten
  • VIP

Geplaatst op 24 december 2006 - 15:14

Krijg nou wat.... bij mij werkt de kleuroptie ook niet meer :)
...verhit de dichloormono-oxide tot 277 graden Celcius en geniet van het effect...

#3

Dalton

    Dalton


  • >250 berichten
  • 808 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 24 december 2006 - 15:22

Dat merkte ik vanochtend ook, maar dacht dat het wel weer aan mij zou liggen.
Minder dan niks is onmogelijk.
De enige uitzondering op deze regel is mijn salaris.

#4

Veertje

    Veertje


  • >5k berichten
  • 6713 berichten
  • VIP

Geplaatst op 24 december 2006 - 15:27

Mij viel het gisteravond ook op. Heb het al aangekaart bij het technische team.
I am not young enough to know everything - Oscar Wilde

#5

Cycloon

    Cycloon


  • >1k berichten
  • 4810 berichten
  • VIP

Geplaatst op 24 december 2006 - 15:41

We zijn aan het bekijken wat het probleem is, tot dat het gefixt is kan je nog steeds dit gebruiken:

[color=kleur]tekst[/color]

Waarbij je de naam van het kleur dat in het menu wordt getoond in de plaats zet van 'kleur' :)

#6

Veertje

    Veertje


  • >5k berichten
  • 6713 berichten
  • VIP

Geplaatst op 25 december 2006 - 11:11

We zijn aan het bekijken wat het probleem is, tot dat het gefixt is kan je nog steeds dit gebruiken:

[color=kleur]tekst[/color]

Waarbij je de naam van het kleur dat in het menu wordt getoond in de plaats zet van 'kleur' :)

Niet helemaal. Als je de forum taal die je in je profiel hebt gekozen Nederlands is, moet je de engelse benaming erinzetten.

darkred
red
orange
brown
yellow (yellow)
green
olive
cyan
blue
darkblue
indigo
violet
I am not young enough to know everything - Oscar Wilde

#7

Cycloon

    Cycloon


  • >1k berichten
  • 4810 berichten
  • VIP

Geplaatst op 25 december 2006 - 11:57

Niet helemaal. Als je de forum taal die je in je profiel hebt gekozen Nederlands is, moet je de engelse benaming erinzetten.


Ook juist :)

#8

Miels

    Miels


  • >5k berichten
  • 14507 berichten
  • Beheer

Geplaatst op 03 januari 2007 - 09:51

Zo, oorzaak is achterhaald en opgelost (sorry dat 't even heeft geduurd!)

Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic






0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures