Topics sluiten

Reageer
Berichten: 175

Topics sluiten

Ik las dit topic: http://wetenschapsforum.nl/invision/index....showtopic=51309

Terechte opmerking trouwens, maar waarom word het nu direct gesloten? Met deze kritiek kan hij nu weinig doen, en moet daarvoor een nieuw topic gaan openen. En zo erg was het volgens mij ook niet.

Waarom kunnen topics niet open blijven, in plaats van iedereen direct mond dood te maken?

Gebruikersavatar
Berichten: 2.364

Re: Topics sluiten

Deze handeling valt onder het aangescherpte beleid dat wij nu voeren. Het is het moderatorteam namelijk opgevallen dat, hoe vaak we iets ook aanpassen en zeggen dat de post niet volgens het beleid is, er toch een hoop mensen zijn die zich niet aan de forumregels houden.

Kijk bijvoorbeeld naar het plaatsen van een tag voor een topictitel. Sommigen doen het wel, maar er zijn er ook genoeg die het niet doen. En als wij niet strenger optreden blijven ze het ook niet doen. Wij hebben de tijd en de zin niet om zelf voor jullie topics tags te zetten. Het staat duidelijk in de regels, dus moeten jullie dat ook doen.

Het gesloten topic heeft a. geen tag en b. geen concrete vraag. Als we nu niet, zij het hardleers, duidelijk maken dat dit niet de bedoeling is, gaan meer mensen dit doen omdat er toch geen consequenties aan vast zitten.
“Quotation is a serviceable substitute for wit.” - Oscar Wilde

Reageer