Hallo..
Ik heb op school weer een paar gezellige practica's gehad, daar moet ik nu verslagen voor schrijven, ik ben op zoek naar informatie voor mijn inleiding...ik kan alleen nergens een bevredigend antw. vinden.
Het gaat om de volgende vragen:
-Als je een zoutoplossing van 0,3% over je tong laten vloeien, daarna een zoutoplossing van 3.0% en vervolgens weer 0.3% is de derde waarneming veel zouter dan de eerste..hoe komt dit?
-Bij een lagere temperatuur proef je zoete smaken veel, minder dan bij de normale omstandigheden, hoe komt dit?
Ik hoop dat jullie me een eindje op weg kunnen helpen!
Alvast bedankt
NN
Laatste berichten
- 22:08 wig 11
- 21:37 speciale rel. theorie 12
- 21:22 [scheikunde] vraag Chemie - wat is de oplossing? 11
- 20:14 Aardlek-schakelaar 2
- 15:56 Programmeren met vectoren 6
- 14:53 Straatklok loopt 5 minuten voor 12
- 25 apr Gravity and gravitation 4
- 25 apr Bruine vlekken op treinaanwijzerbord 10
- 25 apr Vogels in de stad zijn goede klussers 2
- 25 apr Rood laserlicht 3
- 25 apr Herleiden afmetingen vanaf een foto 21
- 25 apr [wiskunde] Prijs Product per KG; Alternatief Inzicht 3
- 25 apr do-re-mi-fa-so vliegtuigen 9
- 25 apr geen minkowski-ruimte toch? Doe ik dit nou fout? 17
- 25 apr [natuurkunde] kroon van koning op Syracuse 10
- 25 apr 2013 – Augustus Vraag 3 3
- 24 apr Vraag 2009 Juli Vraag 5 5
- 24 apr positie 2
- 24 apr Schroefdraad berekening 8
- 24 apr [scheikunde] Kan chloorgas de geleiding van elektriciteit belemmeren? 9
Nieuwsberichten
- 04 mar Een nieuw soort magnetisme: altermagnetisme
- 31 okt AI kan via stem diabetes vaststellen 11
- 21 okt Einstein krijgt wéér gelijk 45
- 07 feb witter dan wit 20
- 19 jun irrigatie en de aardas
[Biologie] Smaakzintuig
Moderators: ArcherBarry, Fuzzwood
- Berichten: 183
[Biologie] Smaakzintuig
Eventuele typfouten of spellingsfouten kan ik niet uitsluiten, daarvoor alvast mijn excuses!