Hallo..
Ik heb op school weer een paar gezellige practica's gehad, daar moet ik nu verslagen voor schrijven, ik ben op zoek naar informatie voor mijn inleiding...ik kan alleen nergens een bevredigend antw. vinden.
Het gaat om de volgende vragen:
-Als je een zoutoplossing van 0,3% over je tong laten vloeien, daarna een zoutoplossing van 3.0% en vervolgens weer 0.3% is de derde waarneming veel zouter dan de eerste..hoe komt dit?
-Bij een lagere temperatuur proef je zoete smaken veel, minder dan bij de normale omstandigheden, hoe komt dit?
Ik hoop dat jullie me een eindje op weg kunnen helpen!
Alvast bedankt
NN
Laatste berichten
- 15:45 tijdsduur 5
- 14:12 lorentzfactor moeilijke formule, makkelijk in een cirkel 5
- 13:43 Casus uit de praktijk: positief test THC 23
- 12:21 Gezocht: de/een naam voor een getallenrij met een cauchyrij als partieelsommenrij 2
- 11:00 Afgeleide 6
- 09:36 Aardlek-schakelaar 45
- 09:26 [wiskunde] Waarom MOET het met behulp van de substitutie methode? 1
- 22:44 is er een 5e dimensie nodig voor gekromde ruimte-tijd? 13
- 06 mei Python: fout in programma om strings te vergelijken 12
- 06 mei geen minkowski-ruimte toch? Doe ik dit nou fout? 55
- 06 mei Bruine vlekken op treinaanwijzerbord 19
- 05 mei prijselasticiteit elektra 6
- 04 mei hoektoename 14
- 04 mei Sommatie reeks 3
- 04 mei positie 3
- 03 mei draadloze koptelefoon 2
- 03 mei toevallige ontmoeting 7
- 03 mei Straatklok loopt 5 minuten voor 18
- 03 mei Berekening (stuur)motor
- 03 mei Voynich manuscript ontcijferd? 2
Nieuwsberichten
- 04 mar Een nieuw soort magnetisme: altermagnetisme
- 31 okt AI kan via stem diabetes vaststellen 11
- 21 okt Einstein krijgt wéér gelijk 45
- 07 feb witter dan wit 20
- 19 jun irrigatie en de aardas
[Biologie] Smaakzintuig
Moderators: ArcherBarry, Fuzzwood
- Berichten: 183
[Biologie] Smaakzintuig
Eventuele typfouten of spellingsfouten kan ik niet uitsluiten, daarvoor alvast mijn excuses!