Springen naar inhoud

Word


  • Log in om te kunnen reageren

#1


  • Gast

Geplaatst op 12 januari 2005 - 13:19

Hallo

Ik zit al een tijdje te prutsen in word met de vergelijkingseditor. Ik moet namelijk veel werken daarmee. Telkens als ik nu probeer zet hij in plaats van een "=" een zwart bolleke. Hij zet eigenlijk alle tekens om naar iet anders.
Hoe kan ik dit probleem oplossen? want is tamelijk ambetant :shock: . Hij drukt het zelfs verkeerd af. Ik moet telkens doorsturen naar een andere PC waar ik dan kan afprinten want dan zet hij het te goei om.

Vriendelijke groten Bert

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Syd

    Syd


  • >1k berichten
  • 1107 berichten
  • VIP

Geplaatst op 12 januari 2005 - 15:14

Het zou aan je toetsenbord-intsellingen kunnen liggen, of die op Nederlands of Amerikaans staat, heb je er aleen in Word last van?

#3

Roel80

    Roel80


  • >100 berichten
  • 109 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 12 januari 2005 - 21:29

Je mist waarschijnlijk de fonts daarvoor. Dit zijn bestanden waarin de lettertypen in staan gedefinieerd. Daarom kan een andere pc ze wel herkennen. Je mist waarschijnlijk de volgende bestanden:
MTEXTRA.TIF
SYMBOL.TIF
SYMBOLE.FON

De bestanden effe van de andere computer kopieren van c:windowsfonts naar dezelfde locatie op de huidige computer

#4

Randysign

    Randysign


  • 0 - 25 berichten
  • 15 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 25 juni 2005 - 17:50

Control-knop + Shift-knop tegelijkertijd indrukken.
Probeer nu nog eens een bepaald teken in te toetsen.

Probleem opgelost ! :shock:





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures