Springen naar inhoud

GR: Waardes voor letters


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Tsunami

    Tsunami


  • 0 - 25 berichten
  • 9 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 17 januari 2005 - 00:37

Hoe sla je een waarde op van een letter op de grafische rekenmachine van casio?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Vortex29

    Vortex29


  • >250 berichten
  • 683 berichten
  • Verbannen

Geplaatst op 17 januari 2005 - 00:48

"een waarde" [sto :shock:] [alfa] "een letter"

#3

Tsunami

    Tsunami


  • 0 - 25 berichten
  • 9 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 17 januari 2005 - 00:54

Waar vind ik deze functie: [sto ->]?

#4

Wouter_Masselink

    Wouter_Masselink


  • >5k berichten
  • 8252 berichten
  • VIP

Geplaatst op 17 januari 2005 - 09:26

bij de TI 83 + vind je deze linksonder, net boven de aanknop. kan je hem niet vinden kijk dan onder catalog (2nd 0)
"Meep meep meep." Beaker

#5

Vortex29

    Vortex29


  • >250 berichten
  • 683 berichten
  • Verbannen

Geplaatst op 17 januari 2005 - 13:14

Waar vind ik deze functie: [sto ->]?

Misschien heeft een casio die niet. Dan zou ik het niet weten.

#6

Tsunami

    Tsunami


  • 0 - 25 berichten
  • 9 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 19 januari 2005 - 20:30

De casio moet het wel kunnen, maar ik heb geen idee hoe. Zijn er meer mensen met een casio?

#7

Vortex29

    Vortex29


  • >250 berichten
  • 683 berichten
  • Verbannen

Geplaatst op 19 januari 2005 - 21:52

Wat voor type casio heb je?

#8

Tsunami

    Tsunami


  • 0 - 25 berichten
  • 9 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 19 januari 2005 - 23:26

Ik heb een wat oudere versie in het zwart, de casio CFX-9850GB PLUS.

#9

Vortex29

    Vortex29


  • >250 berichten
  • 683 berichten
  • Verbannen

Geplaatst op 20 januari 2005 - 00:17

Als dit hem is, dan is het waarschijnlijk de [ :?: ] toets boven de [ACon] toets. Je toetst dan bijvoorbeeld 9 [ :shock: ] A om het getal 9 op te slaan in de letter A. En ik meen dat je dan de letter A direct intoetst, zonder eerst de [alfa] toets te gebruiken, maar dat merk je vanzelf wel.
Geplaatste afbeelding

#10

Tsunami

    Tsunami


  • 0 - 25 berichten
  • 9 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 20 januari 2005 - 16:18

Hartsikke bedankt,

Het werkt! :shock:





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures