Invision is er

Reageer
Gebruikersavatar
Beheer
Berichten: 15.202

Invision is er

Afgelopen weekend hebben we er hard aan gewerkt: een aantal technici was afgereisd naar mij, hier in Eindhoven, alwaar ik ons HQ (HeadQuarters) had ingericht. Het was even flink aanpoten, maar we zijn erg tevreden met het resultaat. Jullie hopelijk ook!


Het Migratie HeadQuarters 's avonds laat:

[attachment=30:HQ_migra...__Small_.JPG]


Natuurlijk is zo'n klus nooit in 1x helemaal goed. Het forum en de software zijn zo groot en uitgebreid dat er altijd wel dingen over het hoofd zijn gezien, en er zullen zeker nog veel puntjes op puntloze i's moeten worden gezet.


Kaart dus vooral alles aan waarvan je denk: "He, dat klopt volgens mij niet", of "Dat is wel onhandig" etc. We zullen ons best doen alles zo goed en snel mogelijk te verhelpen. Overigens werkt het erg motiverend om ook positieve reacties te ontvangen....


Voor al jullie opmerkingen hebben we maar een apart forum ingericht: het migratieforum, waar je je gang kan gaan.


Bedankt voor je begrip en hopelijk beleef je nu nog meer plezier aan Wetenschapsforum!
Bijlagen
HQ_migratie1__Small_.JPG
HQ_migratie1__Small_.JPG (52.62 KiB) 416 keer bekeken
Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic

Gebruikersavatar
Berichten: 4.161

Re: Invision is er

Na contact met Miels nog even een aanvulling voor de gebruikers.


Zoals jullie kunnen zien is er best wat veranderd. Naast natuurlijk veel meer mogelijkheden en een gelikt nieuw jasje zijn er ook wat inhoudelijke dingen verandert. De twee belangrijkste zijn als volgt:


-Allereerst is het vanaf nu mogelijk om grafieken te maken en te posten op het forum.


Een mooi voorbeeld van Bart:

[graph=-10,10,-10,10] '1/x', 'pow(x,2)' [/graph]

Code: Selecteer alles

[graph=-10,10,-10,10] '1/x', 'pow(x,2)' [/graph]

-Ten tweede zijn er vanaf nu subfora in de meeste fora te vinden. Er is lang over gediscusieerd of we dat willen, want het zou een extra click betekenen en misschien is het wat ingewikkelder om overal te komen. Wij vonden dit niet opwegen tegen het grote voordeel hiervan, en dat is namelijk dat experts wat makkelijker hun weg kunnen vinden. Waar iemand veel van afweet kan hij meteen bereiken en men hoeft dan niet meer te ploegen door een hoop andere posts.


Dit zijn in ieder geval twee opvallende nieuwe verbeteringen en de rest komen jullie ongetwijfeld vanzelf tegen.
De tekst in het hierboven geschreven stukje kan fouten bevatten in: argumentatie, grammatica, spelling, stijl, biologische of scheikundige of natuurkundige of wiskundige feiten kennis. Hiervoor bied StrangeQuark bij voorbaat zijn excuses aan.

Reageer