Springen naar inhoud

krachtstroom motor aansluiten


  • Log in om te kunnen reageren

#1

teun

    teun


  • 0 - 25 berichten
  • 6 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 28 januari 2005 - 15:40

ik heb van school een elektromotor gehad voor krachtstroom maar wil die graag aansluiten op het gewone lichtnet (240V). weet iemand hoe dat moet???

Edit moderator (Bart): Gelieve geen misbruik maken van de emoticons.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Cycloon

    Cycloon


  • >1k berichten
  • 4810 berichten
  • VIP

Geplaatst op 28 januari 2005 - 16:35

... wil die graag aansluiten op het gewone lichtnet (240V)...


Netspanning is 230 :shock:

#3

teun

    teun


  • 0 - 25 berichten
  • 6 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 28 januari 2005 - 18:20

nee hoor dat zijn ze langzaam aan het opvoeren naar 240V. wie doet er nu elektro-techniek????????

#4

chablis

    chablis


  • >250 berichten
  • 420 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 30 januari 2005 - 14:38

wie doet er nu elektro-techniek


Dan zou je ook moeten weten dat je dat met een condensator doet.

#5

teun

    teun


  • 0 - 25 berichten
  • 6 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 31 januari 2005 - 17:19

wie doet er nu elektro-techniek


Dan zou je ook moeten weten dat je dat met een condensator doet.


ja maar die heb ik niet dus wil ik het zonder condensator :shock:

#6

chablis

    chablis


  • >250 berichten
  • 420 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 01 februari 2005 - 09:53

Dan zou ik het niet weten.
Of toch wel: met een frequetieomvormer. Maar een condensator is een stuk goedkoper.

#7


  • Gast

Geplaatst op 09 februari 2005 - 17:06

ja maar die heb ik niet dus wil ik het zonder condensator :shock:[/quote]

pff als je die moeite niet eens wil doen





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures