Springen naar inhoud

Analysemethodes voor appelmoes


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Ikkegp

    Ikkegp


  • 0 - 25 berichten
  • 11 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 04 april 2007 - 13:13

De appelmoes die ik hem gemaakt zo ik graag willen analyseren met goed uitvoerbare analysemethodes.
Iemand suggesties??
Wil er meerdere uitvoeren, dus hoe meer suggesties hoe beter.
Alavst bedankt

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Wouter_Masselink

    Wouter_Masselink


  • >5k berichten
  • 8250 berichten
  • VIP

Geplaatst op 04 april 2007 - 14:34

Wat wil je analyseren dan? 'Appelmoes analyseren' is totaal onduidelijk. Welke stoffen wil je detecteren en bepalen?
"Meep meep meep." Beaker

#3

Ikkegp

    Ikkegp


  • 0 - 25 berichten
  • 11 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 04 april 2007 - 14:48

Ik wil de koolhydraten analyseren en de hoeveelheid ervan bepalen
(maar dan niet met zo stik, vanwege de onnauwkeurigheid)

#4

Wouter_Masselink

    Wouter_Masselink


  • >5k berichten
  • 8250 berichten
  • VIP

Geplaatst op 04 april 2007 - 20:16

Dus kwantitatief en kwalitatief?
'niet met zo stik' wat bedoel je daarmee?
Heb je alle gangbare lab apparatuur tot je beschikking? Zo niet, wat heb je wel tot je beschikking?

Als je beschikt over een HPLC of een cation exchange kolom, dan kan je deze gebruiken. Als je een capilaire electroforese unit hebt, dan zou je deze ook kunnen gebruiken (http://www.ceandcec....CE Primer 8.pdf)
"Meep meep meep." Beaker





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures