"e-mailnotificatie bij reactie" staat nu standaard aan

Reageer
Gebruikersavatar
Beheer
Berichten: 15.202

"e-mailnotificatie bij reactie" staat nu standaard aan

Veel mensen zijn niet op de hoogte van de mogelijkheid dat je in je profiel kan instellen dat je via e-mail een bericht kan krijgen wanneer er een reactie is in een topic waar je ook een bijdrage aan hebt geleverd. Probleem kan bovendien zijn dat wanneer je hier pas later achter komt je al heel wat berichten hebt gepost zonder dat je bij deze berichten hebt aangegeven dat je op de hoogte gehouden wilt worden. Andersom is het wel heel makkelijk: in je profiel is een pagina met een overzicht van de onderwerpen waarop je een abonnement hebt, en daar kan je dat ook makkelijk (per topic) weer uit zetten.


Gezien het feit dat je het makkelijk achteraf uit kan zetten maar het veel werk kost om het achteraf aan te zetten hebben we deze instelling standaard op "aan" gezet. Bij deze instelling is overigens nog een aantal opties beschikbaar mbt de frequentie van de berichtgevingen:
  1. geen email: je krijgt geen bericht, maar hebt in je profiel een overzicht van alle topics waarin je hebt gepost
  2. onmiddelijk: je krijgt meteen een mailtje, ook als je online bent
  3. vertraagd: je krijgt een mailtje als je op dat moment niet online bent
  4. dagelijks overzicht: je krijgt dagelijks een mailtje met nieuwe berichten in het betreffende topic
  5. wekelijks overzicht: je krijgt 1x per week een mailtje met nieuwe berichten in het betreffende topic
Deze instelling staat standaard op "vertraagd", maar kan je uiteraard naar eigen behoefte aanpassen op de pagina met je e-mailinstellingen.


Bij het instellen van deze standaard is de waarde overigens ook bij bestaande gebruikers zo ingesteld. Onze excuses aan eenieder die hier niet van gediend is.
Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic

Reageer