Springen naar inhoud

Help mp3stick


  • Log in om te kunnen reageren

#1

haagsev

    haagsev


  • >25 berichten
  • 27 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 09 mei 2007 - 21:39

Ik heb pas een nieuwe mp3 stick van 1gb gekocht en daar staan nu een kleine 128 nummers op en als ik er iets bij wil zetten gaat dit niet (in eigenschappen staat dat er nog 393mb vrij is op deze stick).
Op me oude mp3 stick gaan ook maar 100nummers (90mb nog vrij volgens eigenschappen)


Als ik er een nummer naartoe wil plaatsen dan geeft ie dus een foutmelding (http://img516.images...tmeldingdl7.png)


Ik zou graag willen weten of iemand hier een oplossing voor heeft of dit probleem ook heeft gehad.

mvg,
haagsev


p.s. ik heb gekeken op de oude stick zn memory via de mp3stick zelf, en daar staat dat er 490 (van de 512) mb is gebruik is, maar bij de nieuwe maar 59% tot zover...

Veranderd door haagsev, 09 mei 2007 - 21:39


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Ruben01

    Ruben01


  • >1k berichten
  • 2902 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 10 mei 2007 - 06:04

Heb je je mermorystick mss op het verkeerde formaat: FAT,FAT32 geformateerd ? Dan bestaat er de mogelijkheid dat hij kapot is!
BOINC mee met het WSF-team: <a href="http://www.wetenscha...howtopic=60653" target="_blank">http://www.wetenscha...topic=60653</a>

#3


  • Gast

Geplaatst op 10 mei 2007 - 10:11

Ik heb de stick helemaal niet geformatteerd en het lijkt me ook niet dat je een ''nieuwe stick uit de winkel'' kapot koopt?

#4

DePurpereWolf

    DePurpereWolf


  • >5k berichten
  • 9240 berichten
  • VIP

Geplaatst op 10 mei 2007 - 11:05

Heb je er toevallig een schrijf-slot opzitten?

#5

Phys

    Phys


  • >5k berichten
  • 7556 berichten
  • VIP

Geplaatst op 10 mei 2007 - 15:57

Misschien moet je hem juist nog formatteren?
Never express yourself more clearly than you think.
- Niels Bohr -

#6

Ruben01

    Ruben01


  • >1k berichten
  • 2902 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 10 mei 2007 - 17:25

Misschien moet je hem juist nog formatteren?


Normaal moet je een nieuwe niet formateren, maar het kon zijn dat je dat op het verkeerde formaat had gedaan !
Ik zou gewoon terug naar de winkel om een nieuwe gaan, wanneer je de rekening nog hebt is dit garantie!
BOINC mee met het WSF-team: <a href="http://www.wetenscha...howtopic=60653" target="_blank">http://www.wetenscha...topic=60653</a>

#7

DePurpereWolf

    DePurpereWolf


  • >5k berichten
  • 9240 berichten
  • VIP

Geplaatst op 11 mei 2007 - 09:54

Tja, ik verwacht wel dat je de handleiding hebt gelezen voordat je hier een vraag stelt.
Normaal zet ik muziek over via windows media player. Voor Philips players kan je namelijk geen andere gebruiken.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures