Springen naar inhoud

* * - - - 2 stemmen

Koken is dodelijk


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Wien Ee

    Wien Ee


  • >1k berichten
  • 3133 berichten
  • VIP

Geplaatst op 16 mei 2007 - 14:48

De kankerremmende eigenschappen van broccoli, spruitjes, bloemkool en andere Brassica-soorten gaan grotendeels verloren wanneer je de groente te lang kookt.

Lees meer C2W
Heb je interesse in journalistiek? Wij zoeken versterking! Speurwerk, deel van het team, meer weten: klik.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Bart

    Bart


  • >5k berichten
  • 7224 berichten
  • VIP

Geplaatst op 16 mei 2007 - 15:53

Lijkt me geen eerlijke vergelijking: 30 minuten tot moes koken of 5 roerbakken
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants.-- Isaac Newton

#3

DePurpereWolf

    DePurpereWolf


  • >5k berichten
  • 9240 berichten
  • VIP

Geplaatst op 16 mei 2007 - 16:29

30 minuten koken en het is babyvoeding.

Wat een rottitel trouwens.

#4

Wouter_Masselink

    Wouter_Masselink


  • >5k berichten
  • 8246 berichten
  • VIP

Geplaatst op 16 mei 2007 - 16:30

Lijkt me geen eerlijke vergelijking: 30 minuten tot moes koken of 5 roerbakken


Helemaal gelijk, ik weet niet hoe de engelse keuken is maar 'volgens beproefd Engels recept gedurende 30 minuten tot moes gekookt.' klinkt niet heel erg smakelijk. Gewoon koken totdat ze net gaar zijn, lijkt me een eerlijker vergelijk. Dan alsnog is stomen en roerbakken over het algemeen vaak lekkerder.
"Meep meep meep." Beaker





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures