Springen naar inhoud

img-knop en popups die het niet doen


  • Log in om te kunnen reageren

#1

PdeJongh

    PdeJongh


  • >1k berichten
  • 2005 berichten
  • VIP

Geplaatst op 06 juni 2007 - 17:46

trouwens, een tikje off-topic, maar een terugkeer van de oude [ img ][ /img ] knop zou ik handig vinden.

Daar is dit plaatje voor: Geplaatste afbeelding :D
...verhit de dichloormono-oxide tot 277 graden Celcius en geniet van het effect...

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Jan van de Velde

    Jan van de Velde


  • >5k berichten
  • 44861 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 06 juni 2007 - 20:20

Da's waar, en ik zie ook weer waarom ik die niet gebruik: die geeft namelijk een scriptvenster. Mijn computer zegt dan: klik hier als u deze website vertrouwt. Ik kan dan klikken, en dan vervolgens opnieuw een scriptvenster aan vragen, waarna het dan wel lukt. Nérgens vind ik iets waarmee ik scriptvensters van dit forum áltijd kan toestaan.
Idea's anyone? (behalve overschakelen van IE naar FF?)
ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN....
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

#3

PdeJongh

    PdeJongh


  • >1k berichten
  • 2005 berichten
  • VIP

Geplaatst op 06 juni 2007 - 20:41

Apart. Ik kijk net even met IE, en bij mij krijg ik gelijk het scriptje waar ik de link ik moet plaatsen. Kan niet zijn dat ik iets in IE verandert heb van de basisinstellingen, want ik gebruik het nooit...
...verhit de dichloormono-oxide tot 277 graden Celcius en geniet van het effect...

#4

Ger

    Ger


  • >5k berichten
  • 16444 berichten
  • Technicus

Geplaatst op 06 juni 2007 - 20:55

Ik krijg die melding wel zie ik net. Jan, je schakelt het als volgt uit:
1. Menu Extra --> Popupblokkering --> Instellingen voor popupblokkering.
2. Vul bij toegestane websites www.wetenschapsforum.nl in
3. Klik op Toevoegen en vervolgens op sluiten.
"Knowledge speaks, but wisdom listens."
- Jimi Hendrix -

#5

Jan van de Velde

    Jan van de Velde


  • >5k berichten
  • 44861 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 06 juni 2007 - 21:51

Tsja, en dat doe je dan, netjes volgens jouw handleiding die ook netjes overeenkomt met de handleiding van IE zelf, en.....no dice. :D
www.wetenschapsforum.nl staat netjes in de lijst met toegestane popup-leveranciers, maar zélfs na een heropstart van de computer dringt dat kennelijk niet door...??..

popups.GIF
ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN....
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

#6

Miels

    Miels


  • >5k berichten
  • 14506 berichten
  • Beheer

Geplaatst op 06 juni 2007 - 23:48

Is er misschien nog een andere popup-blocker actief? Een toolbar in IE, een virusscanner die die functionaliteit heeft oid? Soms moet je daar een soortgelijk trucje herhalen... Of krijg je ook nog steeds diezelfde melding in IE?

Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic


#7

Ger

    Ger


  • >5k berichten
  • 16444 berichten
  • Technicus

Geplaatst op 07 juni 2007 - 07:55

Of je kan als toegestane website *.wetenschapsforum.* toestaan. Ik weet niet precies hoe IE met die domeinen omgaat wat dat betreft.
"Knowledge speaks, but wisdom listens."
- Jimi Hendrix -

#8

Cycloon

    Cycloon


  • >1k berichten
  • 4810 berichten
  • VIP

Geplaatst op 07 juni 2007 - 09:50

Is er misschien nog een andere popup-blocker actief? Een toolbar in IE, een virusscanner die die functionaliteit heeft oid? Soms moet je daar een soortgelijk trucje herhalen... Of krijg je ook nog steeds diezelfde melding in IE?


Hij heeft de google toolbar ook aanstaan zie ik rechtsboven in de screenshot, daar zit het probleem volgens mij :D

#9

Jan van de Velde

    Jan van de Velde


  • >5k berichten
  • 44861 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 07 juni 2007 - 13:04

Hij heeft de google toolbar ook aanstaan zie ik rechtsboven in de screenshot, daar zit het probleem volgens mij :D

Die pop-upblokkering heb ik volgens mij nu ook uitgeschakeld staan. maar nog steeds nada.
Computers hebben niks met mij..... 8-)
ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN....
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

#10

Cycloon

    Cycloon


  • >1k berichten
  • 4810 berichten
  • VIP

Geplaatst op 07 juni 2007 - 13:19

Firefox gebruiken Jan? 8-) We hebben je het al een paar keer aangeraden, mss moet je de overstap maar even wagen?

http://www.getfirefox.com

Blijven uitstellen heeft geen zin :D

Veranderd door Cycloon, 07 juni 2007 - 13:19


#11

gast004

    gast004


  • >250 berichten
  • 314 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 07 juni 2007 - 14:09

Ik heb exact hetzelfde probleem:

Op deze website wordt een venster gebruikt dat door een script wordt gestart. Daarin wordt u om informatie gevraagd. Als u deze website vertrouwt, klikt u hier om door scripts gestarte vensters toe te staan.


"Help" zegt er het volgende over:

Internet Explorer heeft voorkomen dat op een website een klein programma (script) wordt gebruikt om een afzonderlijk venster weer te geven. Hackers maken soms gebruik van door scripts gestarte vensters om toegestane vensters op websites, zoals aanmeldingsschermen, na te bootsen. Als u de website vertrouwt en het door een script gestarte venster wilt toestaan, klikt u op de informatiebalk en klikt u vervolgens op Door scripts gestarte vensters tijdelijk toestaan. Als u scriptvensters altijd wilt toestaan, vinkt u de aangepaste beveiligingsinstelling Websites toestaan om informatie te vragen met door scripts gestarte vensters aan.

Ik vind echter niet waar ik op "Websites toestaan om informatie te vragen met door scripts gestarte vensters" kan klikken. Nog beter zou zijn dat je, net zoals bij de popupblokkering, enkel bepaalde sites kan toestaan... Nja :D

#12

Miels

    Miels


  • >5k berichten
  • 14506 berichten
  • Beheer

Geplaatst op 07 juni 2007 - 15:02

Ik heb exact hetzelfde probleem:
(...)
Ik vind echter niet waar ik op "Websites toestaan om informatie te vragen met door scripts gestarte vensters" kan klikken. Nog beter zou zijn dat je, net zoals bij de popupblokkering, enkel bepaalde sites kan toestaan... Nja :D

Uhm, is dat niet wat Ger hierboven al schreef:

Ik krijg die melding wel zie ik net. Jan, je schakelt het als volgt uit:
1. Menu Extra --> Popupblokkering --> Instellingen voor popupblokkering.
2. Vul bij toegestane websites www.wetenschapsforum.nl in
3. Klik op Toevoegen en vervolgens op sluiten.

Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic


#13

Cycloon

    Cycloon


  • >1k berichten
  • 4810 berichten
  • VIP

Geplaatst op 07 juni 2007 - 15:56

Nee het gaat over het toestaan van scripts, en niet over popups.

Maar ik heb ook niet zo direct een idee...





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures