Springen naar inhoud

Dvd speler


  • Log in om te kunnen reageren

#1

flower1

    flower1


  • 0 - 25 berichten
  • 8 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 17 juni 2007 - 17:02

Hallo allemaal,

Ik heb een probleem met mijn computer. ik was een cd aan het branden. het banden proces ging wel goed. maar aan het eind toen ik de dvd speler wilde openen, dan deed ie het niet. hij wil niet geopent worden. en als ik "deze computer" open, zie ik dat icoontje van DVD speler niet meer. ik weet niet waarom??
Wat moet ik nou doen?? is mijn DVD speler kapot??
AUB jullie hulp.

Alvast bedankt

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Ruben01

    Ruben01


  • >1k berichten
  • 2902 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 17 juni 2007 - 17:08

Normaal wanneer je brandproces volledig correct verloopt gaat je pc het station na het branden toch automatisch je CD eruit laten komen.
Dit is bij jou precies niet gebeurd?
Normaal is er wel een mogelijkheid voor je station handmatig open te doen (meestal klein gaatje waar je met een paperclip in kan).
Ik zou eerst proberen hem even te openen CD eruit halen en dan eens opnieuw toe doen, het is mogelijk dat je probleem dan al opgelost is.
Dat hij kapot is zou mij heel sterk verbazen !

Succes
BOINC mee met het WSF-team: <a href="http://www.wetenscha...howtopic=60653" target="_blank">http://www.wetenscha...topic=60653</a>

#3

flower1

    flower1


  • 0 - 25 berichten
  • 8 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 17 juni 2007 - 17:41

dank je wel voor je antwoord.
gelukkig het is wel opgelost. ik heb de pc uitgeschakelt, en dan weer opgestart. en toen deed ie het weer. :D

#4

Ruben01

    Ruben01


  • >1k berichten
  • 2902 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 17 juni 2007 - 18:00

dank je wel voor je antwoord.
gelukkig het is wel opgelost. ik heb de pc uitgeschakelt, en dan weer opgestart. en toen deed ie het weer. :D


Dat is ook een goede methode, even heropstarten kan zeer vaak bij kleine problemen helpen :D
BOINC mee met het WSF-team: <a href="http://www.wetenscha...howtopic=60653" target="_blank">http://www.wetenscha...topic=60653</a>

#5

High-Voltage

    High-Voltage


  • >250 berichten
  • 384 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 17 juni 2007 - 18:03

Toevallig met Nero gebrand?

#6

flower1

    flower1


  • 0 - 25 berichten
  • 8 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 17 juni 2007 - 18:24

ja met nero

#7

High-Voltage

    High-Voltage


  • >250 berichten
  • 384 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 17 juni 2007 - 18:27

Nero vergrendelt het station tijdens het branden zodat het niet kan opengedaan worden. Zolang je brandproces niet goed is afgesloten of als Nero nog niet volledig klaar is krijg je je station dus niet open. Als Nero zichzelf ophangt bijvoorbeeld is je station ook niet meer toegankelijk.
Dit heeft mogelijk je probleem veroorzaakt. Een herstart is dan, zoals je zelf aan aangaf, voldoende.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures