Springen naar inhoud

Wijziging beeldindeling en kleuren?


  • Log in om te kunnen reageren

#1

oktagon

    oktagon


  • >1k berichten
  • 4502 berichten
  • Verbannen

Geplaatst op 11 juli 2007 - 17:55

Sind een uur heb ik een ander beeld van dit forum;achtergrond werd wit en ook indeling leek me gewijzigd.

Is dat juist?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Cycloon

    Cycloon


  • >1k berichten
  • 4810 berichten
  • VIP

Geplaatst op 11 juli 2007 - 17:59

Refresh even de pagina (hard-refresh), dat zou het normaal moeten fixen.

#3

PdeJongh

    PdeJongh


  • >1k berichten
  • 2005 berichten
  • VIP

Geplaatst op 11 juli 2007 - 18:00

Sind een uur heb ik een ander beeld van dit forum;achtergrond werd wit en ook indeling leek me gewijzigd.

Is dat juist?

Ik denk dat het eerder aan jou ligt, want hier is alles nog hetzelfde. Misschien dat die indeling ligt aan hetgeen wat in dit topic besproken is.

Edit: Cycloon had sneller een oplossing

Veranderd door PdeJongh, 11 juli 2007 - 18:00

...verhit de dichloormono-oxide tot 277 graden Celcius en geniet van het effect...

#4

oktagon

    oktagon


  • >1k berichten
  • 4502 berichten
  • Verbannen

Geplaatst op 11 juli 2007 - 18:45

Hoe refresh ik mijn beeld,ben soms een grote analfabeet op dit gebied!

#5

PdeJongh

    PdeJongh


  • >1k berichten
  • 2005 berichten
  • VIP

Geplaatst op 11 juli 2007 - 18:53

Hoe refresh ik mijn beeld,ben soms een grote analfabeet op dit gebied!

Boven in je browserscherm stan een aantal knoppen (links van de balk waarin je de site invoert). Daarbij staat ook een pijltje (in cirkelvorm) of iets anders. Als je er met je muis overheen gaat, krijg je de betekenis ervan. Bij eentje zal er staan Huidige pagina vernieuwen of Refresh en die moet je dan hebben pi.gif
...verhit de dichloormono-oxide tot 277 graden Celcius en geniet van het effect...

#6

TD

    TD


  • >5k berichten
  • 24049 berichten
  • VIP

Geplaatst op 11 juli 2007 - 19:00

Hoe refresh ik mijn beeld,ben soms een grote analfabeet op dit gebied!

En omdat hier misschien een hard refresh nodig is, zoals Cycloon zei, kan je de combinatie "ctrl-F5" gebruiken.
"Malgré moi, l'infini me tourmente." (Alfred de Musset)

#7

oktagon

    oktagon


  • >1k berichten
  • 4502 berichten
  • Verbannen

Geplaatst op 11 juli 2007 - 19:05

De knoppen boven aan mijn beeldscherm;oa een blauw gekleurde cirkel met retour pijl en Ctrl F5 geven geen resultaat.
Is er een andere opdracht te geven?

Ik downloadde vandaag wel veel microsoft vernieuwingen en de laatste oploads. Mogelijk veroorzaakt dat het Gelazer!

#8

oktagon

    oktagon


  • >1k berichten
  • 4502 berichten
  • Verbannen

Geplaatst op 11 juli 2007 - 19:11

Was een eigen fout;kon ergens een aangevinkte "specifieke kleurscherm,etc"die ik om de een of andere reden had ingeschakeld,weer verwijderen,en toen wazzut goed.

Bedankt voor het meedenken en medeleven!





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures