Springen naar inhoud

Backup op cd direct lezen?


  • Log in om te kunnen reageren

#1

oktagon

    oktagon


  • >1k berichten
  • 4502 berichten
  • Verbannen

Geplaatst op 03 augustus 2007 - 17:08

Als ik een backup gemaakt heb van een aantal bestanden op mijn harde schijf en ze worden vermeld als opgenomen op de CD (geback-upped via E)en ik wil ze lezen op de CD (in station E bij mij),dan heb ik het idee dat er terug wordt gekoppeld naar de harde schijf en dat je dan je bestanden krijgt te lezen op station C!

Ik poogde een gewijzigd bestand te backuppen,werd vermeld,maar was een apart verhaal en ook niet te lezen.

Gebruikte NERO!

Wie weet het probleem :D

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Cycloon

    Cycloon


  • >1k berichten
  • 4810 berichten
  • VIP

Geplaatst op 03 augustus 2007 - 21:59

Je hebt de snelkoppelingen gekopieert en niet de werkelijke bestanden?

Ik poogde een gewijzigd bestand te backuppen,werd vermeld,maar was een apart verhaal en ook niet te lezen.


Kan je dat even in het nederlands herhalen? :D

#3

High-Voltage

    High-Voltage


  • >250 berichten
  • 384 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 10 augustus 2007 - 19:15

Hoe groot zijn de bestanden op de CD? Als deze extreem klein zijn (in de orde van 1kB) dan zijn het inderdaad snelkoppelingen. Maar het kan ook zijn dat Nero beslist de bestanden van C te lezen ipv van de CD omdat dit sneller gaat en aangezien ze toch op C staan.

#4

oktagon

    oktagon


  • >1k berichten
  • 4502 berichten
  • Verbannen

Geplaatst op 10 augustus 2007 - 22:44

High Voltage:

Ik vermoed ook de 2e mogelijkheid die jij veronderstelt;maar ik neem aan dat het blijft bij een veronderstelling? :D

#5

Cycloon

    Cycloon


  • >1k berichten
  • 4810 berichten
  • VIP

Geplaatst op 11 augustus 2007 - 09:29

Verwijder de bestanden van je C: (of verplaats ze gewoon), test, en ga daarna naar je prullenbak en zet die bestanden terug.

#6

oktagon

    oktagon


  • >1k berichten
  • 4502 berichten
  • Verbannen

Geplaatst op 11 augustus 2007 - 18:46

Goed idee,ik ga het proberen!

#7

oktagon

    oktagon


  • >1k berichten
  • 4502 berichten
  • Verbannen

Geplaatst op 12 augustus 2007 - 13:49

Volgend resultaat;probleem zit wrs.in backuppen incl.comprimeren:

Een CD-gecompr. vraagt bij het aantoetsen bij een bestand:

a. Als blijkbaar dit op C aanw.is:"wil je dit vervangen?"

b.Als blijkbaar wel aanwezig is:"wil je dit copieren,resp.restoren?"

Dit geprobeerd met een tijdelijke vuilnisbak;het werkte.

Een niet gecompr.backup liet direct lezen toe op E!

Dus je idee lijkt me juist ,ik stel dit voorzichtig omdat er bij een oudere backup ipv. een copieervraag een restorevraag kwam,maar het probleem is voor mij wel opgelost.

Bedankt voor het meedenken!





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures