Springen naar inhoud

Access


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Nobully

    Nobully


  • >100 berichten
  • 112 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 08 augustus 2007 - 15:26

Hallo ik heb een vraagje

Ik ben een projectje voor een bedrijf aan het opzetten, namelijk een soort inventaris programma voor drie geautomatiseerde kasten.


Ik zit met volgende vraag:

Ik ben er in geslaagt een parameterquery te gebruiken

vb. Welk artikelnummer? (je geeft het artikelnummer in en die zal het artikelnummer voor je zoeken en tonen)

ik doe dit met formulieren.

maar ik zou graag in die parameterquery een masker creeren omdat elk artikelnummer gelijkaardig is

152-ABCD-123 is een voorbeeld van mijn masker die ik al op het invullen van de gewone tabel gecreerd heb.



jullie zouden me echt kunnen helpen als jullie op deze vraag konden antwoorden


Alvast bedankt

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

DePurpereWolf

    DePurpereWolf


  • >5k berichten
  • 9240 berichten
  • VIP

Geplaatst op 09 augustus 2007 - 11:02

Wat is de vraag? Hoe je een masker moet maken?

#3

Nobully

    Nobully


  • >100 berichten
  • 112 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 09 augustus 2007 - 11:52

neenee

het masker lukt

als je een parameterquery gebruikt krijg je een inputboxje met de vraag welk artikelnummer


dan zou ik graag hebben dat men er voor zorgt dat je een masker moet gebruiken in die inputbox.

__-____-___

3 cijfers-4letters-3cijfers

kweet tis een ambetante vraag maarja mijn kennis in het programmeren rijkt zo ver niet

#4

DePurpereWolf

    DePurpereWolf


  • >5k berichten
  • 9240 berichten
  • VIP

Geplaatst op 09 augustus 2007 - 13:26

Dus je wilt die streepjes erin?

ik meen dat dat automatisch gaat als je het masker goed opstelt.

#5

Nobully

    Nobully


  • >100 berichten
  • 112 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 09 augustus 2007 - 14:58

je hebt me geholpen 8-)

ik ben op het idee gekomen om dat gedeelte van het programma opnieuw op te stelllen


ik had eerst al mijn formulier van vooraf ik het masker had gemaakt gemaakt

dus nu heb ik gewoon eens mijn formulier hermaakt terwijl mijn masker er al was

dus eerst een masker en dan pas het formulier anders werkte het niet

merci in ieder geval

:D :D





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures