Springen naar inhoud

- - - - -

Genen spelen rol bij malsheid biefstuk


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Klintersaas

    Klintersaas


  • >5k berichten
  • 8614 berichten
  • VIP

Geplaatst op 09 september 2007 - 14:55

FRENCH biotech sleuths believe they have identified a gene that helps determine whether your steak will be tough or tender.

Lees meer ... Adelaide Now
Lees meer ... The Australian News

Lees meer over de malsheid van vlees:
http://www.naturalhu..._tenderness.htm
http://www.kennislin...b/show?id=88393

Geloof niet alles wat je leest.

Heb jij verstand van PHP? Word Technicus en help mee om Wetenschapsforum nog beter te maken!


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Klintersaas

    Klintersaas


  • >5k berichten
  • 8614 berichten
  • VIP

Geplaatst op 12 september 2007 - 09:35

Of een rund aan het eind van zijn carrière mals of taai vlees oplevert, is voor 63 procent afhankelijk van de expressie van één bepaald gen. Dat stellen onderzoekers van het Franse landbouw-onderzoeksinstituut INRA.

Lees meer ... C2W

Geloof niet alles wat je leest.

Heb jij verstand van PHP? Word Technicus en help mee om Wetenschapsforum nog beter te maken!






0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures