Springen naar inhoud

- - - - -

More Nutritional Cassava (Yucca) For Developing World


  • Log in om te kunnen reageren

#1

ScienceDaily-feed

    ScienceDaily-feed


  • >250 berichten
  • 325 berichten
  • Nieuwsbot

Geplaatst op 11 september 2007 - 07:00

An intensive international effort to improve the nutritional value of cassava -- a staple food for millions of poverty stricken people in sub-Sahara Africa and other areas -- has led to development of a New form of cassava that may be easier to digest than other varieties. Also known as yucca or manioc, the roots of the plant are similar to potatoes and are often eaten boiled or deep fried.

Lees het volledige artikel...
ScienceDaily.com

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures