An intensive international effort to improve the nutritional value of cassava -- a staple food for millions of poverty stricken people in sub-Sahara Africa and other areas -- has led to development of a New form of cassava that may be easier to digest than other varieties. Also known as yucca or manioc, the roots of the plant are similar to potatoes and are often eaten boiled or deep fried.
Lees het volledige artikel...
Laatste berichten
- 00:27 afbuiging licht rond zware objecten via grondbeginselen relativiteitstheorie 445
- 00:24 De James Webb telescoop bevestigt Hubble metingen uitdijing heelal en is niet in lijn met meting ESA's Planck-satelliet 205
- 22:39 de verdelingswet van Maxwell Boltzmann 9
- 22:16 Thermostaat een graadje lager 8
- 19:58 Von misesspanningen 1
- 19:39 Schaar lift tafel 1
- 10:25 [wiskunde] Vectoren: Hoeken in de ruimte: de hoek tussen twee lijnen. 8
- 08:59 Effect van benzeengroep op aciditeit 3
- 27 mar [Column] De schoonheid van wiskunde 67
- 26 mar [wiskunde] Ik snap niet het idee van: 'Lineaire afbeeldingen van R2 naar R2' 30
- 26 mar Gegevens wissen mobiel 4
- 26 mar Schroefdraad berekening
- 26 mar warmtewisselaar 23
- 25 mar Vraag m.b.t. vereenvoudiging 2
- 25 mar dauwpuntslijn in co2 omgeving 3
- 24 mar waarom overwint de zwaartekracht in een zwart gat 34
- 24 mar Navier-Stokes 1
- 24 mar Magneet die door een spoel valt 3
- 24 mar [overig] postduif in windtunnel trainen 2
- 24 mar Hoe kun je gratis foton lab en transmon lab doen
Nieuwsberichten
- 04 mar Een nieuw soort magnetisme: altermagnetisme
- 31 okt AI kan via stem diabetes vaststellen 11
- 21 okt Einstein krijgt wéér gelijk 45
- 07 feb witter dan wit 20
- 19 jun irrigatie en de aardas
More Nutritional Cassava (Yucca) For Developing World
Moderator: Astro
- Berichten: 325
More Nutritional Cassava (Yucca) For Developing World
ScienceDaily.com