An intensive international effort to improve the nutritional value of cassava -- a staple food for millions of poverty stricken people in sub-Sahara Africa and other areas -- has led to development of a New form of cassava that may be easier to digest than other varieties. Also known as yucca or manioc, the roots of the plant are similar to potatoes and are often eaten boiled or deep fried.
Lees het volledige artikel...
Laatste berichten
- 23:56 geen minkowski-ruimte toch? Doe ik dit nou fout? 18
- 21:04 Aardlek-schakelaar 12
- 11:15 Gravity and gravitation 10
- 27 apr wig 26
- 27 apr Twee neutronen 5
- 27 apr Engels 1
- 26 apr speciale rel. theorie 12
- 26 apr [scheikunde] vraag Chemie - wat is de oplossing? 11
- 26 apr Programmeren met vectoren 6
- 26 apr Straatklok loopt 5 minuten voor 12
- 25 apr Bruine vlekken op treinaanwijzerbord 10
- 25 apr Vogels in de stad zijn goede klussers 2
- 25 apr Rood laserlicht 3
- 25 apr Herleiden afmetingen vanaf een foto 21
- 25 apr [wiskunde] Prijs Product per KG; Alternatief Inzicht 3
- 25 apr do-re-mi-fa-so vliegtuigen 9
- 25 apr [natuurkunde] kroon van koning op Syracuse 10
- 25 apr 2013 – Augustus Vraag 3 3
- 24 apr Vraag 2009 Juli Vraag 5 5
- 24 apr positie 2
Nieuwsberichten
- 04 mar Een nieuw soort magnetisme: altermagnetisme
- 31 okt AI kan via stem diabetes vaststellen 11
- 21 okt Einstein krijgt wéér gelijk 45
- 07 feb witter dan wit 20
- 19 jun irrigatie en de aardas
More Nutritional Cassava (Yucca) For Developing World
Moderator: Astro
- Berichten: 325
More Nutritional Cassava (Yucca) For Developing World
ScienceDaily.com